Oana Kamara, fosta soție a cântărețului trupei Alb Negru, a fost premiată pentru activitatea sa în domeniul videochatului. Oana a primit premiul cel mare din cadrul festivalului internațional de videochat, organizat la Praga. Aceasta a primit râvnitul titlu de „Best Model (Cel mai bun model)”.


Oana, fosta soție a lui Kamara, a câștigat premiul cel mare în cadrul unei întruniri internaționale de videochat, fiind desemnată „Cel mai bun model”, în cadrul festivalului internațional Ynot, care a fost organizat în Praga. Trofeul pe care Oana l-a primit a fost râvnit de multe doamne și domnișoare din industrie, însă se pare că fosta soție a lui Kamara este un model foarte apreciat și străinătate, nu doar în România, unde a debutat.

Dacă la început vestea că Oana face videochat a stârnit controverse în showbizul autohton, în prezent aceasta este mândră de activitatea sa din acest domeniu și se poate lăuda chiar și cu premii care să ateste profesionalismul cu care abordează această ramură a industriei pentru adulți.

kamara_si_oana.jpg

Kamara și Oana au divorțat
Foto: Arhivă personală

Oana Kamara, premiată la festivalul internațional de videochat

Oana a fost aplaudată în sală, în momentul în care i-a fost înmânat premiul. Totodată, fosta doamnă Kamara a amintit că și-a asumat public cariera de model de videochat pentru a încuraja și alte femei să nu fie rușinate cu faptul că muncesc pentru a fi independente din punct de vedere financiar, pentru a-și susține familiile.

„Mulțumesc în primul rând colegilor și echipei pentru că au crezut în mine și m-au susținut în momentele delicate prin care am trecut. Încrederea lor în mine m-a ajutat să merg mai departe și să înțeleg că nu are de ce să-mi fie rușine cu ceea ce fac. Le mulțumesc și celor care m-au criticat pentru că m-au ambiționat să muncesc mai mult și să dovedesc că pot fi cea mai bună în ceea ce fac. Mi-am asumat public cariera de model de videochar pentru a încuraja și alte femei să nu le fie rușine cu faptul că muncesc ca să fie independente financiar și pentru a-și susține familiile”, a declarat Oana Kamara pentru Antena Stars.

familie_kamara.jpg

Kamara și Oana au împreună un băiețel
Foto: Arhivă personală

Kamara știa că soția lui face videochat

Deși cei doi parteneri și-au spus „adio”, pe aceștia îi leagă în continuare băiețelul pe care îl au împreună, Leon. Oana și Kamara s-au cunoscut pe o rețea de socializare, acesta fiind începutul unui mariaj de de 5 ani, din care a rezultat și un copil. Potrivit unei colege de-a Oanei, Kamara știa de activitatea soției lui, ba mai mult decât atât, aceasta declara, cu ceva timp în urmă, că artistul a fost cel care i-a sugerat acest loc de muncă.

„Ei, sinceră să fiu, cred că îi şi plăcea. Uneori o aducea chiar el (Kamara n.r). El a pus videochat-ul într-o lumină bună. Niciun bărbat din lumea asta nu trebuie să-şi lase nevasta să facă aşa ceva! Este o lume urâtă şi este prostituţie virtuală. Ea spunea că nu este aşa. O dată ce ai avut contact sexual chiar şi printr-un monitor e tot prostituţie, sex contra cost. Eu nu cred că fata asta s-a dus de bine, că nu-i lipsea nimic şi era super fericită”, a declarat colega Oanei, la Antena 1, în urmă cu ceva vreme.

 

 

 

 
 

 

 

loading...
Loading...