De când are Dance Planet, Oana Ioniță are agenda plină. Merge la nenumărate concursuri cu copiii care sunt înscriși la școala ei de dans, pe care le și câștigă de cele mai multe ori! Și chiar și azi, de 1 Decembrie, Oana a repetat cu micii dansatori, căci participă la un concurs organizat la Bușteni!


“Mă bucur că totul se concretizează în rezultate frumoase, cu premii naționale și internaționale. Am participat în ultimele 3 săptămâni la Ysbc, Bdf și Stelele Aurii, concursuri la care ne-am clasat cu cele mai bune rezultate din țară la balet, dans contemporan, dar am început să avem rezultate bune și la gimnastică ritmică, street dance, step și dans sportiv. Acum mă pregătesc să întru în concursul <Grand D’Aur> de la Bușteni și săptămâna viitoare plec la YAGP Barcelona. Sincer, la început am crezut că este o joacă, dar când am văzut nivelul performanțelor din străinătate am zis: la noi de ce nu se poate? Și se pare că în ultimul an am crescut foarte mult și pe plan internațional”, ne povesteşte fosta “bebeluşă” de la Cronica Cârcotaşilor.

23795476_10213898175145206_1962913684250201058_n.jpg

Oana Ionita, coregrafie, bebelusa, Cronica Carcotasilor, concurs de dans, performanta, 1 Decembrie
Oana Ioniţă şi copiii cuceresc premii după premii la concursurile de dans

Am întrebat-o pe Oana şi cum îşi petrece ziua de 1 Decembrie. “Noi o să facem o paradă în ritm de dans și câteva dansuri tradiționale. Am prins 6 ore bară la bară pe drum, de la București la Bușteni, și am sezisat că românul abia așteaptă o zi liberă să se petreacă, mai ales că această este a tuturor românilor!”, ne-a declarat Oana Ioniţă, care azi a tânjit după mâncare românească: “Îmi plac la nebunie sarmalele făcute de soacra mea din Suceava!”.
 

 
 
Loading...