Oana Lis, în vârstă de 40 de ani, a avut o vară foarte încărcată. ţinând cont că în luna iulie a susţinut licenţa pentru Facultatea de Psihologie din Bucureşti. Din fericire, învăţatul pe brânci şi ieşirile cu prietenele i-au prins bine Oanei , care a luat licenţa. Pentru a se relaxa, după multele luni în care învăţatul a fost prioritar, Oana a decis să profite de venirea toamnei, dar şi de gusturile specifice acestui sezon. Zis şi făcut! Blondina s-a îmbrăcat într-o ţinută sexy şi a fugit în târgul aflat în zona Agronomiei.


Oana Lis a muncit de zor vara aceasta pentru a obţine licenţa la cea de-a treia facultatea pe care a studiat-o. De această dată, psihologia a chemat-o pe Oana să îi descifreze tainele, iar soţia lui Viorel Lis s-a descurcat de minune, judecând după notele pe care le-a obţinut la examenele finale.

oana-lis-must_1.jpg

oana lis la taarg
Oana Lis şi-a delectat papilele gustative cu must la un târg din Capitală
Foto: Blitz

Nici prea multă carte nu este bună, totuşi, iar puţină relaxare nu a făcut rău nimănui, pare să îşi fi spus Oana Lis, odată cu venirea toamnei. Aşadar, soţia fostului edil s-a îmbrăcat sexy, dar nostalgică după vara care tocmai s-a dus, alegând o rochie pe corp, cu model animal print, şi a pornit spre locul în care papilele gustative aveau să îi fie răsfăţate- târgul de mâncare eco de la Agronomie. 

oana-lis-must_2.jpg

oana lis
Oana Lis a purtat o rochie sexy, cu model animal print
Foto:Blitz

Oana Lis şi-a potolit setea cu must la un târg din Capitală 

Oana a fost surprinsă de fotoreproterii Click! la târg, purtând o rochie îndrăzneaţă şi având pe buze celebrul ruj roşu, devenit nelipsit din orice apariţie a sa. Ea s-a plimbat printre tarebe, curioase dă bunătăţile pe care precupeţii le vindeau.

oana-lis-must_3.jpg

oana lis targ
Oana a studiat îndelung produsele, iar din când în când a băut câte un pahar de must
Foto:Blitz

Pentru a nu rămâne fără energie, Oana s-a oprit din când în când pentru a bea un pahar cu must şi a porni, cu forţe prospete în căutarea legumelor şi fructelor perfecte. După o perioadă bună în care a pierdut noţiunea timpului printre produsele din recolta de toamnă, Oana a plecat acasă mulţumită şi cu mai multe plase. 

 
 
Loading...