Cine s-ar fi gândit că Viorel Lis este adeptul petrecerilor de Halloween?! Și dacă el și-ar fi dorit doar o seară în oraș și acesta este motivul pentru care a participat la eveniment, partenera lui, Oana Lis, este cu siguranță o iubitoare a acestei sărbători, având în vedere că s-a pregătit temeinic înainte de a ieși din casă, cu un machiaj și un costum pe măsură.


Chiar dacă este o sărbătoare cu alte origini decât cele românești, se pare că Halloween-ul i-a acaparat încet-încet și pe unii români, chiar dacă alții sunt complet împotriva ideii de a se costuma diverse personaje pe 31 octombrie. În țara noastră există însă tot felul de petreceri tematice inspirate de sărbătoarea de Halloween, care sunt organizate încă de cum apare toamna.

oana-lis-viorel-halloween2.jpg

Viorel Lis a ales să nu se costumeze
Foto: Facebook

Oana și Viorel Lis, petrecere de Halloween împreună 

Oana Lis este și ea una dintre iubitoarele Halloween-ului se pare, așa că l-a convins și pe partenerul ei, Viorel Lis, să participe la un eveniment închinat acestei sărbători. Și nu oriunde, ci într-un loc pe care fostul edil al Capitalei este cunoscut deja că îl îndrăgește. Cei doi soți au petrecut împreună într-un cazinou din Capitală și, deși fostul primar al Bucureștiului a preferat să vină fără costum, Oana a avut grijă să se încadreze în tematica serii. 

Aceasta s-a pictat pe față și și-a pus și un accesoriu floral pe cap, deghizându-se într-un personaj inspirat din mexic, denumit „sugar skull”- scheletul de zahar. „Viorel Lis vă urează un Halloween fericit! Așa ca el!”, a scris Oana Lis în dreptul fotografiilor cu partenerul ei de viață. Internauții le-au transmis numeroase mesaje celor doi și s-au bucurat să vadă că starea de sănătate a lui Viorel Lis este una mai bună, după ce fostul edil a tot avut probleme de sănătate în ultima perioadă.

 

 

 

 
 
Loading...