Oana Radu a făcut o impresie foarte bună la Bravo, ai stil! Celebrities de-a lungul acestui sezon, și deși și-a ocupat locul din marea finală, a primit note mici de la jurați și a câtigat destul de puține stele. Însă Oana a realizat un moment extrem de senzual în semifinala acestui sezon, însă nu a fost punctată la nivelul așteptărilor sale.


Deși Oana Radu a explicat că se simțea rău și că se confruntă cu niște crise la rinichi, aceasta a luptat să poate concepe o ținută și un moment demn de o gală Bravo, ai stil! Celebrities. Artista a cântat o piesă cunoscută de-a lui Beyonce și a făcut un show impecabil. Însă iată că ținuta ei nu i-a adus note prea mari. 

131334204_942245996183027_1513873582869631925_n.jpg

Oana Radu, sexy în semifinala Bravo, ai stil
Foto Instagram

Oana Radu nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor juriului, astfel că, artista a primit 2 pe linie, spunând despre ea că nu ar fi fost pe tema corectă galei. 

 

Cine se luptă în marea finală

Parcursul lor se apropie de final, călătoria stilistică a acestora, în ultimele luni a fost presărată cu momente unice, extravagante,  cu emoție, agonie și extaz. La aproape un an de când au pornit în această aventură fascinantă, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Oana Radu și Theo Rose vor trebui să ajungă la inimile telspectatorilor, cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește desemnarea unicei câștigătoare.

Finala “Bravo, ai stil! Celebrities” se va difuzata sâmbătă seară, 19 decembrie, la ora 20:00, la Kanal D! Șase celebrități vor avea de înfruntat ultima provocare stilistică, câștigătoarea urmând să fie desemnată, în direct, în cadrul unei ediții spectaculoase. 

 
 
Loading...