Oana Roman a ajuns din nou cu fetița la spital. Micuța Isabela a fost și ea afectată de o viroză și, cum fiica fostului premier intră mereu în panică atunci când observă un simptom dubios la fetița ei, a mers imediat la medic. Când a ajuns aici însă, a fost îngrozită.


Isabela, fiica de trei ani a Oanei Roman a contactat o viroză puternică pe care era necesar să o consulte un doctor de specialitate. Aici, Oana Roman a avut marea surpriză că vadă că mai multe persoane sufereau de aceeași afecțiune:

„Umblă o viroză foarte periculoasă și răspândită! Am fost cu Isa la doctor sâmbătă și am revenit azi pentru că febra nu scade. Până la urmă, ea are o amigdalită și o tratăm acasă cu antibiotic! Ce am văzut, însă, la camera de gardă, n-am mai văzut niciodată, iar cei de la spital mi-au confirmat că e ceva foarte rar. Nu vreau să mă gândesc câtă lume e la camera de gardă la spitalele de stat, dacă aici sunt acum în jur de 25 de copii și vin peste o sută într-o tură de 12 ore, iar pentru internări, nu mai este niciun loc! Oare virușii ăștia apar de nicăieri? Sau se joacă cineva cu ei?” a scris Oana Roman pe o rețea de socializare.

Loading...