Oana Roman a povestit despre evenimentul tragic care a marcat cu adevărat lumea muzicii populare românești, faptul că Ionela Prodan a decedat, iar ea a declarat că i s-ar fi părut normal ca la înmormântare să fi fost prezenți mai mulți colegi de scenă ai Ionelei Prodan. Oana Roman a mărturisit că Anamaria Prodan era devastată emoțional atunci când s-au întâlnit în cadrul ceremoniei de înmormântare.


Oana Roman a explicat că Anamaria a avut grijă ca toate detaliile să fie puse la punct, iar ea a apreciat că sicriul a fost dus în capelă cu un steag al României.

"M-a întristat faptul că prea puțini colegi de-ai Ionelei Prodan, artiști, au fost alături de ea. Chiar și preotul a spus la un moment dat că s-ar fi așteptat să fie mai multă lume la înmormântare. I-am spus Anei că acum e adrenalina, e normal, dar cel mai greu va fi peste câteva zile când vor realiza realmente că ea nu mai e, că nu mai au cum să-i dea telefon, că nu le mai răspunde la telefon, că sună la ușă și ea nu mai este acolo. Pe măsură ce timpul trece, la început, e din ce în ce mai greu", a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Deși Oana a vorbit despre această tragedie, ea are și motive de buruie, deoarece mama ei împlinește astăzi 78 de ani, iar pe această cale, ea i-a transmis un mesaj foarte emoționant.

“Îi urez La Mulți Ani mamei mele. împlinește 78 de ani. E la fel de tânără și frumoasă pentru mine, ca și când ar avea 40 sau 50 de ani. Să fii sănătoasă, alături de noi cât mai mult timp, alături de Isabela, pentru că te iubește foarte mult și te identifică cu cartea. Îți spune Mia, pentru că te-a văzut mereu cu o carte în mână. Cititul este preocuparea ta cea mai importantă din viață, pe lângă familie. Din păcate n-am puterea să rezolv toate problemele pe care aș vrea să le rezolv pentru mine. Aș vrea să trăiești o bătrânețe liniștită și calmă. Aceste probleme se vor rezolva la un moment.  Poate cineva va deschide o ușă și ,mă ajuta să îți fac o bătrânețe frumoasă. ne dorim să trăiești mulți ani sănătoasă. Mama este un element în viața noastră a fiecăruia și trebuie să ne prețuim părinții”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii difuzate de Viva.ro.

Loading...