Oana Roman (41 de ani) și Marius Elisei (31 de ani) vor chefui vineri, la patru ani de la cununia lor religioasă, alături de 150 de invitați. Din păcate, bucuria lor este umbrită de problemele de sănătate ale lui Marius, acesta urmând a suferi luni o operație la picior.


Oana este tare supărată că Marius va fi internat, la trei zile după petrecere. ” Din păcate, nu are încotro, el trebuie să se opereze de urgență, așa i-a zis doctorul la controlul medical. S-a accidentat la picior, a fost cu băieții la fotbal și uite ce s-a întâmplat. A stat cu durerea vreo două săptămâni, până nu a mai suportat. Doctorul i-a recomandat să se opereze de urgență, însă nu se poate, pentru că mâine seară avem petrecerea aniversară”, ne-a declarat vedeta tv.

Oana Roman şi soţul ei, Marius

oana roman la nunta
Oana Roman şi Marius Elisei au făcut nuntă și botez în același timp, în iuie 2014
foto: arhiva Click!

 

Marius Elisei a renunțat, în primăvară, să mai muncească la florăria de lux din zona Dorobanți, astfel că Oana duce din nou tot greul casei, pe plan financiar. Celebrul cuplu a fost adesea la un pas de divorț, motivul fiind, evident, lipsa banilor. Marius a încercat să muncească și în străinătate, însă s-a întors, după un contract de doar câteva luni. Cei doi au o fetiță, Izabela, în vârstă de patru ani.

Loading...