După ce Mioara Roman a fost dusă cu ambulanța la spital, Oana, fiica acesteia, a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, dezvăluind în ce situație se află aceasta pentru moment, având în vedere că, inițial, cauzele internării femeii erau necunoscute. Mioara Roman este în continuare internată la Spitalul Floreasca din Capitală.


Mioara Roman a ajuns de urgență la spital luni, 3 iunie, din cauza unor probleme de sănătate. Femeia, în vârstă de 79 de ani, a fost dusă la Spitalul Floreasca din Capitală, însă, la momentul respectiv, nu era cunoscut motivul pentru care mama Oanei Roman a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din primele informații se știa doar că Mioara Roman s-a simțit rău, așa că fiica ei a chemat salvarea, iar medicii au decis transportarea ei la spital. 

La doar o zi distanță, Oana Roman a dorit să lămurească situația, explicând a tot fost contactată de presă pentru a oferi o explicație în acest sens și a dezvăui cu ce probleme de sănătate s-a confruntat mama sa. 

mioara-roman.jpg

Starea de sănătate a Mioarei Roman este stabilă în prezent
Foto Facebook

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman a anunțat, prin intermediul unui mesaj publicat în mediul online, că Mioara Roman se simte mai bine și se află într-o perioadă de recuperare. „Vă mulțumesc din suflet pentru multele mesaje și urări de sănătate pentru mama! Ea este bine și se recuperează!”, a scris Oana Roman.  La scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală, Oana le-a dezvăluit tuturor ce a pățit mama ei. 

„Având în vedere interesul presei ( am primit cel putin 5 telefoane de la tv si presă scrisă) în legatura cu starea de sănătate a mamei mele precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, stirea a apărut în presă si vreau sa lămuresc situația. În cursul dimineții mama nu s-a simțit bine, a avut 2 episoade de pierdere a cunoștinței, am solicitat la domiciliul ei o ambulanță care a sosit în cel mai scurt timp.

În urma constatării stării mamei mele s-a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca deoarece la Sanador nu erau locuri libere la ATI iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență și/ sau o internare pe o secție de ATI.

În urma investigațiilor s-a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru că din punct de vedere neurologic nu s-au identificat probleme în urma unui Computer Tomograf. În acest moment este stabilă, conștientă , coerentă și cooperantă ! Mulțumesc celor de la Ambulanța Spitalul Sanador si personalului medical si auxiliar de la Spitalul Floreasca. Este singura declarație pentru a înlătura orice fel de speculații alarmiste în pres”, a scris Oana Roman pe contul personal de socializare. 

 

 

 

Loading...