Oana Roman a trecut prin momente cumplite duminică, 13 ianuarie, deoarece locuința unei vecine a luat foc. Ea și-a trimis soțul să o salveze pe vecina bătrână din casă, în timp ce ea suna la 112. Nu a fost deloc mulțumită de eficiența celor de la echipa de pompieri și a făcut mai multe declarații pe Facebook.


Locuința vecinei Oanei Roman a luat foc, iar soțul ei a fost cel care a mers și a salvat-o pe bătrână din casă. Oana Roman a fost foarte nervoasă pe pompieri deoarece nu s-au mobilizat așa cum considera ea că ar fi trebuit să o facă ei. 

„În faţa blocului nostru a luat foc o casă, unde stă o doamnă în vârstă. Marius s-a dus să o scoată şi să cheme pompierii. Am sunat eu la pompieri, mi-a răspuns, mi-a zis că dacă s-a dus soţul meu de ce a trebuit să mai sun şi eu. Mi-au făcut legătura la pompieri. Am dat adresa şi mi-a zis într-un sictir: bine, am trimis. Şi mi-a închis telefonul. Cam asta e prima mea experienţă de comunicare cu cei de la 112. Din păcate, nu este una pozitivă. Cred că am sunat deja de vreun sfert de oră, încă nu au ajuns. Marius se chinuie să o ţină pe doamna respectivă afară. În casă este şi o butelie care poate să explodeze”, a spus Oana Roman. 
 

Loading...