Oana Roman (38 de ani) a fost invitată în emisiunea ''Wowbiz'' de marţi seară, unde a povestit prin ce clipe grele trece de când soţul ei Marius a plecat de acasă acum două zile. Aceasta a explicat că a luat cu greu decizia de a se despărţi.


Marius a plecat din România. El a acceptat oferta unei rude de a pleca în străinătate pentru a munci.

''Mulţi se bucură foarte tare. Sunt absolut convinsă că sunt doamne şi domni care îşi freacă mâinile de fericire'', a spus Oana de la bun început. 

Fata lui Petre Roman a mărturisit adevăratele motive care au dus la această decizie: ''Duminică seară a plecat de acasă. Nu a fost o decizie spontană, a fost gândită de mult timp. De o lună am tot discutat despre asta. Am luat această decizie împreună'', a mărturisit Oana Roman pentru ''Wowbiz.

De când a rămas singură cu fetiţa ei de doar opt luni, aceasta suferă foarte mult: ''Încă nu îmi dau seama ce se întâmplă. Noaptea e un pic mai greu. În momentul în care a plecat am plâns. De când ne-am cunoscut nu a existat nicio noapte în care să dormim separaţi. Trăiesc un moment foarte greu, dar nu e sfârşitul lumii. Este greu să trăiesc fără el, e un om care a avut foarte mare grijă de familie. E foarte greu fără el. Tot anul am avut greutăţi. Problemele mele de sănătate care au fost foarte grave. Nu am muncit în perioada asta, iar el, dacă ar fi muncit, nu ar fi putut sta cu mine. Aşa că au apărut problemele financiare. Decizia a fost una grea, însă sunt momente în viaţă în care trebuie să facem şi ceea ce nu ne place. Chiar dacă situaţia nu îmi convine deloc, nu am ce face şi voi avea grijă, în continuare, singură, de prinţesa noastră'', a mai adăugat Oana.

''El avea un job foarte bun când l-am cunoscut şi a renunţat la el pentru mine. Era un sprijin foarte bun pentru noi. A plecat să muncească pentru familia lui, în străinătate. Are o rudă cu un bussines bun, avea nevoie de cineva de încredere. Nu e la capătul lumii. E în Europa. A făcut cel mai frumos gest pentru familia lui, plecând să muncească. E un gest de iubire. Pentru el e mai greu acolo, el e singur, eu sunt cu Isabela. El va veni acasă tocmai de Crăciun. Îi trimit poze cu Isabela, e foarte greu. Am fost terminată când a plecat. Isabela a preluat şi ea starea mea. A plâns foarte tare. M-am necăjit. A suferit alături de mine'', a povestit roşcata.

''Nu exclud varianta de a ne muta toţi acolo, dacă eu nu găsesc nimic de muncă. Şi-a făcut singur bagajul. Asta ne-a unit mai mult, ne iubim mai mult acum'', a încheiat aceasta.

Marius şi Oana s-au căsătorit anul acesta, pe 15 ianuarie, iar cununia religioasă a avut loc la începutul verii, ocazie cu care au creştinat-o şi pe fetiţa lor Maria Isabela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...