Oana Roman a decis să se răsfețe cu ocazia zilei ei de naștere! Vedeta împlinește 43 de ani în data de sâmbătă, 13 aprilie, însă nu și-a dorit să mai aștepte pentru organizarea petrecerii, așa că încă de vineri, cu o zi înainte, aceasta a trăit emoțiile marelui eveniment alături de prieteni și familie.


Aniversarea a fost una cu fast, Oana dezvăluind că nu a avut parte de asemenea aranjamente și organizare nici când era mai tânără și, probabil, mai petrecăreață, însă anul acesta s-a întâmplat să-și dorească să serbeze mai multe evenimente într-unul singur: ziua ei de naștere, 20 de ani de carieră și 30 de ani de când viața ei s-a schimbat odată cu Revoluția.

oana-roman-zi-de-nastere1.jpg

Cum a fost aranjată locația unde și-a serbat Oana Roman locația
Foto Instagram

Oana Roman, petrecere cu fast cu ocazia zilei ei de naștere

Aceasta a pus la cale acum o petrecere la care a invitat 150 de persoane, optând pentru cele mai bune preparate pentru ospeții săi, care se vor distra pe ritmurile melodiilor unor artisti autohtoni îndrăgiți. 

„Am ales să-mi serbez ziua de naştere într-un salon elegant, frumos, care face parte din compania pentru care eu lucrez. L-am ales pentru că este perfect pentru ceea ce-mi doresc eu. Aceasta va fi cea mai mare petrecere de ziua mea pe care am organizat-o vreodată. Nu am făcut aşa ceva nici la 20, nici la 30, nici la 18 ani.

oana-roman-zi-de-nastere-locatie.jpg

Locația aleasă de Oana Roman pentru eveniment
Foto Instagram

Acum însă se împlinesc 20 de ani de carieră şi 30 de la Revoluţie, când viaţa mea a început din nou, aşa că este un moment deosebit. Am invitat în jur de 150 de persoane, prieteni, presă, persoane publice din toate domeniile, familia mea, colegii mei de şcoală care-mi sunt alături în continuare. Am stat eu şi m-am gândit că până la 50 de ani nu mai fac nicio petrecere, dar chiar vreau ca asta să iasă perfect.

Chef Florin Tătaru va face pe terasă berbecuţ la proţap, frigărui pe sabie şi multe alte preparate care-ţi lasă gura apă. Pe scenă vor urca Florin Vasilică şi grupul Teleormanul, fetele de la Bambi, Deea Maxer”, a detaliat Oana Roman pentru wowbiz.ro. 

oana-roman-farfurii.jpg

Oana Roman a avut la petrecere farfurii personalizate, unde a explicat evenimentele pe care le sărbătorește
Foto Instagram

Pentru acest eveniment Oana s-a pregătit cu noaptea în cap, organizând și punând la punct ultimele detalii. Aceasta a dezvăluit că are mari emoții pentru seara în care i se va cânta „La mulți ani” și s-a aranjat așa cum se cuvine, mergând la salon pentru un make-up și o coafură pe măsura petrecerii. Locația a fost amenajată cu o scenă destinată invitaților speciali care au întreținut cadrul de bună dispoziție, dar și câteva ecrane led pentru un plus de atmosferă, unde invitații au urmărit imagini și filmulețe. 

oana-roman-rochie.jpg

Ținuta Oanei Roman
Foto Instagram

La organizare a fost ajutată și de mama ei, Mioara Roman, și de partenerul ei de viață, Marius Elisei, care i-au fost alături vedetei înainte de a începe cheful. Oana a optat pentru o rochie de culoare roz, cu volane, pe care a mărtusirit că o consideră superbă. Printre invitații petrecerii s-au numărat și Adelina Pestrițu, care a ales să poarte o rochie neagră, sexy, care îi pune silueta în evidență și Adriana Bahmuțeanu, îmbrăcată într-o rochie lungă cu paiete. 

adelina-pestritu-tinuta-oana-roman.jpg

Ținuta Adelinei Pestrițu
Foto Instagram

 

Loading...