Oana Roman spune lucrurilor pe nume şi atacă acţiunile Guvernului, dar şi angajaţii Poliţiei Române. Vedeta a mărturisit că nu i se pare normal ce se întâmplă în ţară, dar că, ea nu face politică.


Oana Roman cosideră că Guvernul României este instabiil, iar în rândul poliţştilor se află din ce în ce mai mulţi infractori. Vedeta a mărturisit că există un scandal politic, şi că, ea vede totul ca fiind trist şi dramatic.

De curând, Oana a opinat şi asupra cazului poliţistului pedofil din Bucureşti, spunând că cel mai bine ar fi să fie închis pe viaţă.

„Eu nu fac politică, nu am făcut niciodată și nici nu voi face! Ca simplu cetățean însă, uneori simt nevoia să mai spun ce cred!
 Mă uit la tv! Până acum mă șoca foarte tare ce vedeam pe la emisiunile mondene! Acum mă sochează ce văd la știri! Avem un guvern instabil cu o doamnă ministru care are”decât aceste informații”, un prim ministru care vorbește cu bă, mă  și cu diminutive ce nu au ce caută în discursul nici unui Prim Ministru de nicăieri. Și, mai grav decât orice, o Poliție Română care s a decredibilizat complet! E plin de infractori în Poliție și sunt apărati și mușamalizați! Pe banii noștri ! Și totul e transformat într un scandal politic între diverse grupări dintr-un partid care are doar interese proprii și personale , dar pentru care interesul public practic nu există !
Trist și dramatic! Pare că țara asta nu prea mai are ce oferi cetățenilor săi”, a afirmat Oana Roman pe Facebook.

loading...
Loading...