Oana Roman (45 de ani) a făcut dezvăluiri incredibile despre relația cu tatăl ei, Petre Roman. Vedeta a acordat un interviu pentru emisiunea on-line "În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, însă ulterior a fost nemulțumită de modul în care a fost montată și difuzată.


Oana a recunoscut că are o relație deficitară cu tatăl ei, însă fiica fostului premier a venit cu precizări suplimentare după interviu, declarând că niciodată nu și-a renegat tatăl! 

Oana Roman este foc și pară după interviul acordat recent pentru emisiunea on-line a lui Mihai Ghiță, „În Oglindă”, conținut digital care aparține Kanal D. Vedeta a postat un video pe Instagram, în care acuză că interviul ar fi fost trunchiat și că producătorii ar fi difuzat imagini cu ea plângând în hohote, deși ea le interzisese să o facă. 

În filmulețul de pe Instastory, Oana Roman vine cu acuzații la adresa producătorilor de la Kanal D, despre care spune că ar fi dat-o afară pe vremea când modera o emisiune la acest post, fiind însărcinată, la vremea aceea, cu fiica ei, Isabela. Este vorba despre emisiunea "Drept la 'țintă".

"Acum trebuie să-l sun pe tata, să mă justific"

„Eu niciodată nu am zis că mi-am renegat tatăl. Fraza în care spuneam că <nu vreau să-mi văd tatăl niciodată> e pur și simplu trunchiată, scoasă din context. În viața mea nu voi mai merge la vreo emisiune on-line sau de televiziune. Culmea, sunt aceiași producători care m-au dat afară de la Kanal D când eram însărcinată în patru luni! Acum trebuie să-l sun pe tata, să mă justific și să-mi cer scuze pentru ce a apărut în presă. I-am rugat din tot sufletul să nu difuzeze imaginile cu mine plângând și tocmai cu ele au făcut reclamă emisiunii”, a spus Oana Roman, pe Instagram.  Marți, Oana Roman a revenit în on-line și a spus că și-a sunat tatăl, cu inima strânsă, însă acesta a reușit să o liniștească, spunându-i că a înțeles perfect ceea ce a vrut să îi transmită în apariția respectivă.

Mărturisiri în lacrimi despre Petre Roman 

Oana Roman și-a deschis sufletul în emisiunea „În Oglindă” și a izbucnit în plâns în timp ce vorbea depre relația cu tatăl ei, Petre Roman, un subiect sensibil pentru vedetă. 

“Îmi doresc foarte mult ca tata să fie mult mai prezent în viața noastră, în viața Isabelei. Lucrul ăsta nu se întâmplă, oricât de mult îmi doresc. Probabil că ne vedem de maxim trei ori pe an. Anul ăsta ne-am văzut o singură dată. De fiecare dată când vorbim îi spun că îi doresc să ne vedem, dar lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot face eu mai mult decât să îmi exprim dorința. Eu sunt fericită și mulțumită că Isabela are un tată a cărui prezență a fost tot timpul constantă. Ea este foarte legată de el. Nu pot să spun că nu sunt deloc în prezentul lui. Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta. Din punctul meu de vedere, el a făcut o alegere. Nu știu dacă a făcut-o cu dorință sau sub presiune. Nu știu dacă a făcut-o că și-a dorit sau că nu a avut de ales. Alegerea a fost ca eu să fiu foarte puțin prezentă în viața lui. Nu am nicio variantă, decât aceea de a-i respecta această alegere și de a trăi cu ea, deși nu e simplu deloc, absolut deloc. Într-un fel, mi-a lipsit mai mult în anii de după Revoluție decât acum. Acum am o familie, sunt matură, am pe cine să mă sprijin. Când eram adolescentă era mai complicat. Atunci probabil aș fi avut cumva nevoie mai mult de prezența lui și de implicarea lor, a amândurora, în viața mea”, a dezvăluit Oana Roman, în emisiunea on-line  „În Oglindă”.

 
 
Loading...