La cinci ani de când a văzut moartea cu ochii chiar de 1 Mai, Oana Roman (43 de ani) a povestit totul despre coşmarul prin care a trecut după naşterea prin cezariană a fiicei ei, Maria Isabela, pe 21 februarie 2014. Vedeta a venit pe lume pe 13 aprilie 1976, însă din 2014 sărbătoreşte 1 Mai ca pe a doua ei zi de naştere.


Chiar dacă fetiţa vedetei a primit nota 10 la naştere, Oana Roman spune că a trecut imediat după aceea prin cea mai dificilă cumpănă a vieţii ei. Timp de două luni şi jumătate, vedeta nu a putut să se bucure de fetiţa ei din cauza problemelor de sănătate. „De la o simplă cezariană, am ajuns la un adevărat coşmar. După două zile în spital, m-am externat. Când am ajuns la spital să îmi schimb pansamentele, am aflat că operaţia nu se închisese şi că muşchiul abdominal fusese «mâncat» de puroi, iar peretele vezicii urinare aproape perforat”, spunea Oana acum cinci ani. Din cauza infecţiei apărute după cezariană, ea a suferit trei intervenţii chirurgicale. Ultima operaţie, realizată pe 1 Mai 2014, a fost decisivă şi i-a salvat viaţa.

12_oana-roman-fiica-ei-marius-elisei.jpg

Oana Roman e fericită alături de Marius Elisei şi de fiica lor, Maria Isabela

 

În toată această perioadă complicată, Oana şi-a ascuns problemele de sănătate în faţa familiei. Singurul care i-a fost atunci alături, zi şi noapte, a fost soţul ei, Marius Elisei (32 de ani). „M-am simţit  rău, cumplit de rău, credeam că până acolo mi-a fost. Riscam să fac septicemie (infecţie generalizată – n.r.). Nu ştiu de ce, dar nu am vrut să spun nimănui prin ce treceam, nici mamei, nici tatei, nici Catincăi (sora mai mare – n.r.), nimănui! Îmi amintesc că m-am dus la spital şi când am intrat în sala de operaţii, l-am văzut doar pe soţul meu, Marius, care mi-a zis că va fi bine. Eu însă nu gândeam aşa, vedeam prin faţa ochilor totul şi îmi ziceam... după ce îmi pune tubul acela de anestezie la gură, poate nu mă mai trezesc. Aveam lacrimi în ochi. Tremuram şi apoi... gata! M-am trezit la Terapie Intensivă, unde am stat timp de cinci zile. Singurul care m-a ţinut de mână tot timpul acela a fost Marius, şi după câteva zile şi sora mea. Atunci am realizat că nimic nu mai contează pe lumea asta decât familia. Poţi să ai averi, glorie, haine şi cele mai scumpe vacanţe, dacă nu ai un om aproape, nu ai nimic. În plus, în faţa morţii, eşti singur”, a spus Oana pentru Wowbiz.

12_oana-roman-slaba.jpg

Remodelarea corporală dă rezultate: Oana e din ce în ce mai subțire!

 

Pe calendarul vedetei, 1 Mai a rămas de atunci ziua în care a învins moartea. „Se împlinesc 5 ani de când ziua de 1 Mai are o însemnătate foarte specială pentru mine. E ziua în care m-am născut încă o dată. Ziua în care echipa de doctori de la Sanador, condusă de domnul doctor Gabriel Mitulescu, m-a operat pentru a-mi salva viaţa, dându-mi o nouă viaţă. După o intervenţie de aproape şapte ore am primit o nouă existenţă şi viaţa mea a pornit pe un nou drum. Aveam acasă un bebeluş de două luni şi jumătate care avea nevoie de mine, şi Dumnezeu, prin mâinile acestui doctor extraordinar, m-a salvat. A fost cea mai grea cumpănă a vieţii mele şi îi mulţumesc Domnului şi doctorului Mitulescu, întregii echipe de doctori, anestezişti, asistente şi infirmiere pentru că am reuşit să înving. 1 Mai va rămâne pentru mine ziua în care m-am născut a doua oară. Atunci nu am dorit să spun public prin ce trec, dar cele aproape cinci zile petrecute la Reanimare după operaţie au fost cele mai grele din viaţa mea”, a mai spus Oana Roman pe pagina ei de socializare. În ultimele 6 săptămâni, vedeta şi-a schimbat stilul de viaţă şi a reuşit să slăbească 6 kg. În plus, Oana s-a supus mai multor tratamente de remodelare corporală pentru a-şi recăpăta silueta şi e mândră că poate poza din nou fără emoţii.

Andreea Bălan a suferit 3 operaţii în 3 săptămâni

12_andreea-balan-pe-patul-de-spital.jpg

Andreea Bălan şi-a putut ţine fetiţa în braţe după două zile de la naşterea dificilă

 

Pe 4 martie 2019, Andreea Bălan (34 de ani) a scăpat ca prin minune după cezariana în urma căreia a venit pe lume Clara Maria, a doua fetiţă a artistei şi a actorului George Burcea (31 de ani). Cântăreaţa a fost salvată de medicii de la acelaşi spital privat unde Oana Roman a primit a doua şansă la viaţă pe 1 Mai 2014. Andreea a suferit un stop cardio-respirator după ce lichidul amniotic i-a pătruns în plămâni şi în sânge. Medicul Doru Herghelegiu a fost cel care a venit de urgenţă la spital pentru a coordona echipa de urgenţă. În următoarele trei săptămâni, Andreea Bălan a suferit trei operaţii. Din cauza numeroaselor injecţii, ea a ajuns să simtă durere doar la vederea acelor. Vedeta s-a refăcut însă rapid şi urmează să-şi reia concertele. Totuşi, medicii i-au recomandat să fie prudentă şi să evite efortul şi piruetele.

Loading...