Oana Roman (45 de ani) s-a vaccinat anti Covid. Fiica lui Petre Roman a fost ultima din familia ei care s-a vaccinat. Prima dată, Oana a vaccinat-o pe mama ei Mioara, care are mari probleme de sănătate. Într-un final, a venit și rândul ei să se imunizeze cu serul Pfizer.


Oana Roman a postat pe contul ei de Instagram o poză din momenul vaccinării, precizând că după rapel a avut o durere de mână la locul vaccinării și dureri de cap. Vedeta e mărturisit că, de la începutul pandemiei, a trăit sub teroare, temându-se să nu se infecteze cu noul coornavirus.

“În ultimele șapte-opt luni, foarte multă lume din jurul meu s-a îmbolnăvit. Din păcate, unii dintre ei au făcut forme foarte grave de boală. Unii au murit, tineri, aparent nu neapărat bolnavi de altceva. Din momentul ăla am început să trăiesc cu spaimă și cu mare frică să nu cumva să fac o formă nasoală și să trec prin chinuri. Nu vreți să știți câte teste rapide mi-am făcut, câte teste PCR. Cum mă durea capul mă lua panica grav de tot, mergeam și făceam test. Acum, vaccinată fiind, chiar dacă mă infectez, o să fac o formă ușoară. Am prieteni care au avut forme ușoare, dar au rămas cu sechele, nu pot respira cum trebuie, obosesc. Și așa eu sunt o anxioasă și o panicoasă. Acum sunt liniștită cu decizia pe care am luat-o”, a explicat Oana, într-un Instastory, decizia ei de a se vaccina. 

Citește și:

Oana Roman, interviu cutremurător. «În casă nu vorbea nimeni cu mine, devenisem cantitate neglijabilă». A trăit în depresie de la 13 ani

Oana o internează pe Mioara Roman într-un centru de recuperare. „Are mâna paralizată!”

 
 
Loading...