Ce nu te doboară te întărește! Așa spune o vorba veche din popor care se aplică perfect căsniciei dintre Oana Roman și Marius Elisei. Dacă la începutul căsniciei cei doi se chinuiau să se angajeze, ba chiar au fost la un pas de despărţire din cauza problemelor financiare, iată că, de finele anului trecut, ambii aduc bani în casă iar lucrurile au început să se așeze și pentru ei.


Marius Elisei s-a chinuit trei ani ca să-şi găsească un loc de muncă, fiind presat şi de soţia sa, Oana Roman, cu atât mai mult cu cât venise pe lume şi primul moştenitor, Izabela, acum în vârstă de trei ani. El şi-a încercat norocul, în 2014, şi în Anglia, la munca de jos, pe şantierul unui văr, însă după câteva luni a revenit în ţară, nemulţumit de condiţii. În octombrie anul trecut, s-a angajat, până la urmă, la o florărie, dar nu a rezistat prea mult.

“Pai săracul l-a luat viața așa pe sus de când m-a cunoscut, i s-au întâmplat atâtea lucruri încât s-a maturizat pe loc. Îți dai seama, noi ne-am cunoscut în ianuarie, în iunie eram însărcinată, în decembrie m-a cerut de soție, în luna următoare ne-am căsătorit, în februarie am născut. Era să mor, a stat cu mine prin spitale și cu copil mic acasă, deci toate lucrurile astea au venit peste el deodată și a trebuit să facă față acestor lucruri și să se maturizeze și să înțeleagă că trebuie să ia viața în piept imediat. După ce Isabela s-a născut eu am fost în imposibilitatea de a mai avea grijă de ea așa cum ar fi trebuit, dar el are o legătură extraordinară cu Isabela pentru că el a fost cu ea în primele luni. Marius a fost cel care i-a dat prima oară să mănânce, cel care i-a făcut prima baie, cel care a schimbat-o intotdeauna”, a povestit soția lui Marius Elisei într-un interviu, potrivit spynews.ro.

Loading...
Citeste tot despre: