Oana Roman îngroaşă rândurile vedetelor care au evitat bonele românce. Astfel, de mai bine de un an, fiica fostului premier Petre Roman a apelat la serviciile unei dădace vietnameze, care are grijă 24 de ore din 24, de fiica ei, Isabela Maria.


De doi ani, familia Oanei Roman nu mai este compusă doar din trei membri, astfel că, alături de ea, de soţul Marius Elisei şi fetiţa lor, Maria Isabela (2 ani şi jumătate), se aşază la masă şi bona micuţei. Este vorba de o dădacă vietnameză, care nu o scapă nici o clipă din ochi pe prinţesa Oanei. Mai mult, femeia a fost integrată cu succes nu doar în casă, ci şi în societate, având în vedere că este prezentă la evenimentele publice la care iau parte şi părinţii micuţei. Spre exemplu, săptămâna trecută, la deschiderea salonului Laurent Tourette, Oana Roman a venit însoţită de fetiţă, dar şi de bonă.

Aşa s-a întâmplat şi vineri, atunci când Oana şi Marius şi-au reînnoit jurămintele la Biserica Sfântul Anton, din Capitală. Preocupată de aranjamentele pentru aceste eveniment, Oana nu a putut să-şi supravegheze odorul, însă de acest lucru s-a ocupat doica. Fie că a mărit pasul, a alergat sau s-a jucat, micuţa Isabel a putut să facă aceste lucruri în voie, pentru că vietnameza a fost umbra ei.  “De un an şi jumătate, femeia brunetă cu trăsături asiatice locuieşte 7 zile din 7 în casa Oanei Roman. Aceasta vorbeşte cu copilul în engleză, este cu mult bun-simţ, extrem de discretă şi-şi face treaba ca la  carte pe un salariu modic, în jur de 2.000 de lei, ştiut fiind că angajatele din străinătate nu sunt atât de pretenţioase la bani ca româncele. După cum se ştie, Oana a mai avut o bonă, imediat după ce a născut, însă aceea a dat bir cu fugiţii pe motiv că ar fi avut probleme în familie.

Andra şi Măruţă o plătesc pe Rona cu 1.000 de euro


Cătălin Măruţă (38 de ani) şi Andra (30 de ani) au agenda de lucru plină, astfel că, pentru a-şi putea onora contractele, au avut nevoie de o mână de ajutor, pentru cei doi copii ai lor, David (5 ani) şi Maria (un an). Ei au angajat-o pe Rona, o bonă filipineză care s-a integrat rapid în familia Măruţă. Surse apropiate cuplului ne-au declarat că femeia care îi ajută cu micuţii, dar şi cu treburile casei, primeşte un salariu bun, de 1.000 de euro: „Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă, pe care îi însoţeşte şi la cumpărături”. Fotoreporterii Click! au surprins-o adesea pe Rona în parc, împreună cu Andra şi cu copilaşii ei.

Dragoş Moştenescu: «Micuţii mei ştiu engleza de la dădacă»


Şi Dragos Moştenescu (49 de ani), alias “Costel” din celebrul serial “La bloc” (PRO TV), a apelat la ajutorul unei bone filipineze, pentru cei trei copii ai săi. Dădaca locuieşte în casa actorului de mai bine de şapte ani: “Stă cu noi în casă şi a devenit chiar rezident român, definitiv. Ea are doi băieţi mari, la casele lor, pe care îi vizitează în fiecare an. Micuţii mei nu au învăţat filipineză de la ea, şi îmi pare rău. În schimb, stau bine la capitolul engleză, pentru că doar în această limbă au comunicat. Eu ştiu doar câteva cuvinte în tagalog, căci acesta este dialectul în care vorbeşte bona noastră. Când nu vine cu noi, mai iese cu prietenele ei, tot filipineze, şi trag nişte chefuri de pomină. Am participat şi eu la petrecerile lor şi m-au uimit. Au avut şi un concurs de frumuseţe al bonelor”, ne-a spus actorul. El are trei copii, gemenele Elena şi Ana (7 ani) şi Luca (9 ani).
 
 
Loading...