Oriunde a mers, Oana Roman a purtat numele tatălui ei. Totuși, vedeta spune că acesta i-a purtat numai ghinon, și chiar că Petre a fost omul din spatele multora dintre eșecurile pe care le suferit.


Deși a reacționat într-un mod cât mai neutru atunci când a aflat de posibilul divorț al fiicei sale, Petre Roman a fost desființat de Oana, într-un interviu televizat. Vedeta a mărturisit că nu vrea să mai aibă niciun fel de relație cu tatăl ei.

„El (Petre Roman, n.r.) nu a fost în spatele niciunui success din viața mea. Numele tatălui meu a fost în spatele multor eșecuri ale mele”, a mărturisit Oana, în cadrul unui interviu difuzat la Wowbiz. Mai mult, vedeta susține că a fost refuzată atunci când i-a cerut ajutorul lui Petre Roman. „Au fost momente în viața mea când am avut nevoie de sprijinul lui și m-a refuzat categoric”, a mai relatat vedeta, cu tremor în voce și lacrimi în ochi.

Nu a ajutat-o nici pe patul de spital

Nici măcar atunci când a avut probleme de sănătate, tatăl nu i-a fost alături. Oana Roman a fost operată de trei ori, iar nici măcar odată Petre Roman nu a susținut-o. „Nu m-a întrebat o secundă dacă am nevoie de ceva. Viața mea era în pericol, când viața copilului tău este în pericol… nu știu, vinzi… orice. El nici măcar nu m-a întrebat (…). Singurii care au fost alături de mine au fost Marius și Catinca”, a relatat vedeta.

În plus, Oana Roman a povestit că tatăl ei le-a făcut mult rău ei și mamei sale, Mioara Roman. După divorțul părinților ei, vedeta a luat partea mamei și nu a acceptat-o niciodată pe noua soție a lui Petre, pe care acesta a tot încercat să o integreze în familie. Totuși, fără success. „Nu voi sta niciodată la masă cu soția tatălui meu”, a spus Oana, după ce și-a amintit că una dintre condițiile impuse de Petre Roman pentru a participa la nunta ei a fost să-și aducă noua soție.

Nu vrea să mai mențină relația cu tatăl ei

Acum, Oana este hotărâtă să întrerupă orice fel de relație cu tatăl ei. Petre Roman reprezintă un om care i-a marcat într-un mod negativ viața. „Eu am luat decizia că nu mai doresc niciun fel de discuție. Nu mai există niciun fel de relație și nu îmi doresc să mai am niciun fel de relație”, a concluzionat ea.

 

Loading...