Zi importantă în familia Oanei Roman! Ea și mama ei își sărbătoresc ziua de naștere. Cele două sunt născute la jumătatea lui aprilie, Oana pe 13, iar Mioara pe 19 aprilie și au ținut neapărat să-și facă petrecere comună joi, 20 aprilie, la un local de lux din București.


„E frig afară și plouă, dar eu m-am trezit plină de viață și de bucurie și de abia aștept petrecerea de diseară la care nu mă serbez doarpe mine, ci și pe mama”, a scris Oana Roman, pe Facebook.

Vedeta a publicat fotografii cusalonul unde va avea loc petrecerea. Oana Roman se ocupă de ultimele detalii, pentru ca totul să iasă perfect.

oana_roman.jpg

oana roman aniversare
Oana Roman este pregătită de petrecere
Foto: Arhiva personală

 

„Azi e ziua ta, mamă...în fiecare an, mă gândesc ce aș putea să-ți doresc mai mult ca anul trecut, ca să știi cât de mult te iubesc. Îți doresc să fii sănătoasă ca să poți bucura de noi și îți doresc putere, deși ai deja atât de multă. Îți mulțumesc infinit pentur tot ce ai făcut pentru noi, pentru că ne-ai învățat iubirea, onoarea și dragostea față de cărți și de cultură. Doamne, cât de mult mi-aș dori să pot face mai mult pentru ca anii ăștia să fie mai ușori pentru tine, pentru ca să nu mai ai nicio grijă, pentru ca să trăiești linișităși fără să-mi spui că te-ai retrage la o mănăstire ca să nu mai avem grija ta. Mi-aș dori o minune care să-ți dea înapoi caa ta, să știi că locul e al tău și nu mai ai grija chiriei și a proceselor...Și totuși, chiar și așa, ai putere tu să mă încurajezi pe mine și să-mi dai încredere în viitor. Ai puterea să ierți și să nu dușmăneti pe nimeni. Îți mulțumesc, mama, că în fiecare zi ești exemplul perfect de demnitate și iubire necondiționată”, i-a urat Oana Roman mamei ei.

oana_roman_2.jpg

oana roman aniversare
Vedeta își face ziua la un salon din București
Foto: Arhiva personală
Loading...