Oana Roman (45 ani) radiază. Vedeta a făcut publică o imagine în care apare în brațele lui Marius Elisei, fostul ei soț, de care a divorțat la începutul acestui an! Mai mult, cei doi au pecetluit împăcarea cu un sărut.


Oana și Marius s-au afișat din ce în ce mai des împreună în ultima perioadă, iar sâmbătă seară, fiica lui Petre Roman a dat cărțile pe față. Lângă mesajul “Iubirea învinge mereu”, Oana a adăugat și patru fotografii alături de tatăl fiicei sale, în care apar îmbrățișați și chiar sărutându-se, semn că cei doi au decis să-și mai acorde o șansă.

oana-roman-sot.png

oana roman in bratele lui mariu elisei
Oana Roman, din nou în brațele lui Marius Elisei
foto: arhiva personală/Instagram

 

În momentul în care Oana Roman a depus actele de divorț, după Crăciun, după ce Marius Elisei a plecat de acasă, se vorbea că nu mai există cale de împăcare între cei doi soți.

Dar, cum niciodată nu e bine să spui niciodată, iată că, la câteva luni după separarea oficială, Oana Roman și Marius Elisei au început să se înțeleagă mai bine ca niciodată, să se afișeze din nou împreună la evenimente, iar acum să pozeze din nou ca un cuplu fericit.

Citește și:

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman: «Am făcut greșeli! Poate și din cauza băuturii!»

 
 
Loading...