Oana Zăvoranu (42 ani) va turna un film de Hollywood cu banii moșteniți de la Mărioara. Vedeta tv a început goana după un regizor care să-i satisfacă toate poftele și se gândește deja la o nominalizare pentru cel mai bun film thriller produs în România, chiar de ea.


Mare ți-e grădina Domnului atunci când este vorba de pasiune și ai bani în portmoneu! Oana Zăvoranu este omul priceput la toate, a pozat în tinerețe în „Playboy” și a avut un succes senzaţional, a fost actriță în “Numai Iubirea”, „Păcatele Evei” și „Modigliani”, a prezentat emisiuni tv, a lansat cântece, iar acum își dorește să fie producător de film thriller.

Ce și-a propus? Ne spune chiar ea, doar are cu ce, a moștenit de la Mărioara Zăvoranu în jur de 50 de milioane de euro, afaceri și multe bunuri.

“Bugetez un film thriller psihologic, eu voi fi producătoarea și voi juca un personaj negativ, veți vedea «the dark side of me», adică partea întunecată din mine.  Filmările vor dura maximum 30 de zile, prețurile sunt exorbitante, este un proiect pe care mi-l doresc de mult timp. Cu puțină bunăvoință din partea cuiva, dar, deh, răutatea de a mă ajuta a fost prea mare. Unele secvențe se vor filma în provincie pe la diverse casteluri, poate și Dracula. Nu apelez la sponsori, costurile sunt în totalitate suportate de mine. Scenariul este fabulos. Nu m-am gândit însă la actori, dar voi apela la oameni de teatru. De săptămâna viitoare încep să-mi aranjez întâlniri să ne apucăm de treabă”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Click!.

Oana Zăvoranu e multimilionară

Bruneta a moştenit de la mama sa o avere colosală. Marioara a murit vineri, 17 aprilie 2015, iar de atunci Oana s-a luptat să intre în posesia drepurilor sale, reprezentând bunuri imobiliare, bijuterii, alte obiecte scumpe şi bani. Potrivit propriilor declaraţii, în conturile firmei Agricomex, unde este director general, s-ar afla nu mai puţin de 23 de milioane de euro.

marioara_zavoranu_a_murit_0.jpg

marioara zavoranu
Marioara Zăvoranu a murit la 67 de ani, grav bolnavă
Foto: Click!
Loading...