Mari bătăi de cap are Oana Zăvoranu cu asociaţii săi. Bruneta a chemat joi seara poliţia la sediul firmei lăsate moştenire de Marioara Zăvoranu după ce, susţine ea, Dragos Ionel Stoian a furat toate actele din seiful firmei si a treia stampilă. Dincolo de aceste probleme, bruneta şi iubitul său primesc mesaje de ameninţare, ceea ce i-a determinat să sporească numărul camerelor video.


În urmă cu două zile, Oana Zăvoranu şi-a rezolvat problemele de la Registrul Comerţului şi de la bancă, iar astăzi, cel mai probabil, va merge şi la DNA. „Voi fi ordonatoarea de drept a plăţilor şi încasărilor societăţii, deci jaful a luat sfârşit. Şi pentru ca toate lucrurile să fie cât mai frumoase şi, totodată, atât de mult aşteptate de Dragoş Ionel Stoian (fostul asociat al mamei sale - n.r.), mă voi prezenta la sediul DNA pentru a mă interesa de stadiul dosarului în care este investigat el, dar şi Marioara pentru spălare de bani, fapt ce va face ca el să fie chemat curând la DNA”, a scris bruneta pe contul ei de socializare. În plus, a explicat că şi mama sa a fost parte în dosar.

"În acest moment, există la DNA un dosar în care Dragoş Ionel Stoian şi Marioara Zăvoranu au calitatea de suspecţi. Normal că mortul nu mai poate răspunde, dar Ionel trăieşte şi am o plăcere sadică, din respect şi mâhnire faţă de ce ar fi putut simţi şi cum se perpeleşte în mormânt tatăl meu, ştiind ce golani şi ce golănii se fac”, a explicat Oana. Joi seara, bruneta nu a stat cu mâinile în sân şi după ce a constatat că din sediul firmei lipsec mai multe documente importante şi a treia ştampilă a chemat poliţia. "Chiar în acest moment am chemat Poliţia la Sediul Agricomexului. Dragoş Ionel Stoian a furat toate actele din seiful firmei şi a treia stampilă a firmei, lucru confirmat de contabila firmei. Acesta este motivul pentru care Berlona LTD de ieri mi-a intententat 3 procese, unul pe Agricomex şi două pe Oana Zăvoranu...Totul a fost premeditat....dar şansele la ce baliverne a invocat sunt ZERO.

Vine şi o Echipă Operativă:, scria joi seara Oana Zăvoranu pe Facebook. 

Iubitul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, a mărturisit, pentru „ring”, că au mărit numărul de camere video atât din casă, cât şi din maşini. „Am cerut sprijinul statului pentru că, dacă angajăm o firmă de securitate, nu ştim dacă sunt cu noi sau împotriva noastră. Normal că ne temem pentru vieţile noastre, dar nu ne vom opri. Am luat măsuri de securitate, chiar şi telefoanele noastre sunt setate să sune la 112. Sperăm ca statul să ne asigure protecţia dorită pentru că mesajele de ameninţare pe care le primim sunt destul de dure şi oricărui om i-ar fi teamă”, a mărturisit, pentru www.ziarulring.ro, Alex Ashraf.

Întreg scandalul a pornit de la convingerea Oanei Zăvoranu că este furată. Bruneta îl mai acuză pe asociatul mamei sale că a falsificat documente referitoare la situaţia financiară a societăţii Agricomex şi că au dispărut o mulţime de bani din conturi. Oana ameninţă că îl va înlătura cu orice preţ pe Stoian din firmă şi că va deveni stăpână peste toată averea chiar dacă e ameninţată. “E vorba de zeci de milioane de euro. Nu mă las până când nu îi recuperez şi retroactiv. Gruparea Hezbollah nu e neapărat teroristă, este o grupare de tip infracţional. Am primit ameninţări prin care dă cu maşina…” (că cineva dă cu maşina peste ea - n.r.).

 
 
Loading...