Oase, câștigătorul sezonului doi de la Asia Express va urca pe scena iUmor pentru a face glume pe seama juriului. Mâine, la iUmor, de la ora 20:00, telespectatorii vor avea parte de o ediție specială a show-ului în care mai multe vedete vor veni în fața juraților pentu a face glume pe seama lor. Românii vor putea urmări momente savuroase de “roast”, la care vor participa mai multe vedete, printre care Maia Morgenstern, Dan Bittman, Oase și Alina Eremia.


Oase, câștigătorul celui de-al doilea sezon Asia Express alături de CRBL, dar și coprezentator în noul sezon, a recunoscut că este cel mai mare fan iUmor, dar chiar și așa a avut emoții în fața juraților când a trebuit să îi ia la «roast».

“Experiența iUmor a fost senzațională! Sunt cel mai mare fan al show-ului, nu am ratat niciun sezon! Dar am avut niște emoții, vai de capul meu! Este foarte grea scena, țin minte că atunci când am ajuns la platou eram foarte sigur pe mine, dar asta până am urcat pe scenă. Am transpirat, mă panicasem și m-am intimidat foarte tare de juriu”, a declarat Oase tocmai din Taiwan, acolo unde filmează pentru noul sezon Asia Express.

Marian Godină, pe scena de la iUmor pentru a-l surprinde pe Cheloo

Marian Godină, poliţistul braşovean care a ajuns vedetă pe internet datorită modului simpatic în care povesteşte pe Facebook intervenţiile sale, a urcat pe scena iUmor cu emoții pentru a-i face o surpriză lui Cheloo.

“Am venit la iUmor pentru Cheloo. Îl admir foarte mult și am primit încântat invitația de a urca pe scena iUmor, mai ales după ce Paraziții au scos melodia «Antimiliție» și au fost dați în judecată. Am și scris pe blogul meu că imaginea Poliției vine din interior, nu de la o melodie rap. Am avut emoții de când am ajuns la platourile de filmare până când am ieșit de pe scenă, nu e un lucru pe care îl fac în fiecare zi”, a declarat Godină despre experiența pe scena iUmor.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: