Știrista de la Antena 1, Octavia Geamănu (32 de ani), și liderul trupei Direcția 5, Marian Ionescu (54 de ani), sunt cei mai fericiți de când au aflat că vor deveni părinți. Peste patru luni și jumătate, cei doi își vor strânge băiețelul în brațe. Așa cum Octavia a visat în urmă cu un an și jumătate, micuțul va purta numele Andrei.


Sarcina vedetei tv nu este lipsită de probleme, căci medicul a avertizat-o și sfătuit-o să stea în pat pentru o perioadă nedeterminată, iar asta îi dă de furcă Octaviei, care este o femeie activă. Viitoarea mămică beneficiază de ajutorul mamei ei, care a venit de la Târgu Jiu la București pentru a-i face fiicei viața mai ușoară. Prezentatoarea a povestit pe blog cu ce se confruntă de un timp încoace, dar sprijinul de care are parte din partea tuturor celor din familie o fac să se simtă mai bine.

"Am fost mereu o fire independentă, obișnuită să mă descurc singură. Sunt un om puternic. Desigur, vă imaginați că stând în pat nu pot să îmi pun să mănânc, să îmi fac un ceai, să fac curățenie, etc. Mă ajută mama, căreia încerc cât pot să nu îi îngreunez viața. E suficient că l-a lăsat singur pe tata la Târgu Jiu și a venit să stea cu mine. Îl am pe soțul meu care mă face să îl iubesc pe zi ce trece mai mult când îl văd cât de atent e la nevoile mele înainte să le am, o am pe sora mea, prietenii", a scris Octavia pe blog.

Și jocurile hormonale îi dau bătăi de cap, dar le sfătuiește pe toate femeile să nu-și verse nervii pe cei din jur: "Nimeni nu trebuie să sufere că nu dormi tu bine noaptea, că ți-e greață, că ai vărsături, că îți vine să plângi și să bați pe toată lumea… Când te hotărăști să faci un copil, te cam gândești că e posibil să treci prin toate astea. Așa că, descurcă-te, femeie! Și dacă se întâmplă să rămâi însărcinată, tot ai timp să te mobilizezi să nu îți terorizezi apropiații. Credeți-mă, știu ce spun! Bag în mine zilnic 800 mg de progesteron, pe lângă injecții și alte cinci medicamente… și sunt toată un zâmbet."

 
 
Loading...