Octavia Geamănu (32 de ani), prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1 și-a văzut visul cu ochii: a devenit mămică. Frumoasa blondă a adus pe lume un băiețel, duminică, 20 noiembrie, în jurul orei 11.00, care a primit prima lui notă de 10.


Deși sarcina nu a fost lipsită de probleme, Octavia a reușit să o ducă la bun sfârșit și micuțul care va primi numele Andrei și-a întâlnit părinții. Tatăl lui, Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, este foarte fericit, mai ales că și-a dorit foarte mult acest copil, la fel ca și vedeta Antenei 1.

Frumoasa veste a fost făcută publică de Octavia pe contul ei de socializare: "În urmă cu 7 luni, pe când lucrurile nu erau prea roz, mi-am salvat în calendar, în dreptul datei 20.11.2016 - baby boy. Am avut încredere în Dumnezeu, în destinul meu și-n medicul meu. Azi, la 11 și-un pic, mă uitam la darul vieții și mă întrebam cu cine seamană. Le mulțumesc cu tot sufletul atât prietenilor mei, dr. Mehedințu Claudia și dr. Sorin Ionescu, cât și echipei medicale, pentru că mi-au pus în brațe un băiețel de nota 10. Vă imaginați că, deși mi-e somn de pic, nu pot să adorm de bucurie. Sp fiți sănătoși".

 
 
Loading...