După şase ani la pupitrul "Observatorului", Octavia Geamănu nu va mai apărea o perioadă pe sticlă. Prezentatoarea a anunţat că se retrage din televiziune pentru a se ocupa de bebeluşul pe care îl va aduce pe lume în luna noiembrie. Însărcinată în şapte luni, blonda a luat decizia de a intra în concediu prenatal.


Octavia Geamănu a făcut anunţul pe blog, după o sarcină care în primul trimestru i-a cam dat bătăti de cap şi a ţinut-o mai mult la orizontală. Pentru că nu vrea să rişte, vedeta s-a hotărât să ia o pauză mai lungă de zece zile, cea mai mare absenţă a ei de pe sticlă din ultimii şase ani. 

"Acum e pentru prima dată când voi lipsi mai mult de 10 zile. Nu spun că mă pregătesc pentru cea mai frumoasă meserie, aşa cum spun multe femei, cea de viitoare mama. Asta face parte din tine. Eu m-am născut să fiu într-o zi mamă. Şi de-abia aştept să vină luna noiembrie. Dar, deja, nu-mi mai fac eu programul şi nu mai aleg eu.

24-vedete-3-octavia.jpg

Octavia şi Marian Ionescu îşi aşteaptă cu nerăbdare băieţelul
Foto: Blitz

Dacă era aşa, ne-am mai fi văzut o perioadă. De azi sunt telespectator. O vreme. O să-mi fie dor de voi. Dar ştiu că timpul va zbura atât de repede încât nici n-o să-mi dau seama cum a trecut. Până la o nouă revedere, sunt aici, pe blog, pe Facebook… Îmi petrec timpul căutând informaţii pentru cel mai frumos subiect al vieţii mele", a scris vedeta Antena 1 pe blogul personal. Blonda va deveni anul acesta mămică de băiat. Ea este căsătorită civil cu liderul Direcţia 5, Marian Ionescu. 

 
 
Loading...