Bombă în showbiz! Burlac convins, Marian Ionescu (54 de ani) s-a însurat! Aleasa inimii lui este nimeni alta decât Octavia Geamănu (31 de ani), femeia cu care are o relaţie de ceva timp.


Prezentatoarea a fost cea care a făcut anunţul şi le-a dat vestea cea mare apropiaţilor. "Ne-am căsătorit. Ieri (n.r. 31 ianuarie). Extravagant, ca aproape tot ce înseamnă rock. Weekendul de miere:) îl petrecem în turneu. Să fiţi fericiţi şi să aveţi norocul de a fi alături de oamenii pe care îi iubiţi", a scris vedeta tv pe pagina ei de socializare.

octavia.jpg

octavia geamanu casatorie in mare secret marian ionescu
Octavia şi Marian Ionescu petrec weekend-ul de miere în turneul Direcţia 5
Foto: Facebook

Surpriza este cu atât mai mare cu cât Marian Ionescu este recunoascut pentru escapadele sale amoroase. Deşi în primăvara anului trecut cei doi s-au despărţit şi amândoi au ales să meargă pe drumuri separate, iată că lucrurile s-au îndreptat către o altă direcţie.

Nu de puţine ori, componentul formaţiei Direcţia 5 a fost surprins în compania altor domnişoare. Atunci când nimeni nu mai credea că cei doi au planuri serioase, iată că vedeta tv şi artistul s-au căsătorit sâmbătă (31 ianuarie) în mare secret. Contactat de Click!, Marian Ionescu a recunoscut că şi-a luat "adio" de la burlăcie departe de Bucureşti. "Nu ne-am dorit o nuntă fastuoasă. Am invitat doar prieteni apropiaţi şi colegii din formaţie. A fost un eveniment restrâns la Galaţi", ne-a declarat artistul. Întrebat dacă îşi doreşte moştenitori, Marian Ionescu a pasat o eventuală sarcină în grija Octaviei.    

 
 
Loading...