Octavia Geamănu (32 de ani), prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1, și-a luat vacanță de la locul de muncă înainte să nască. A lipsit patru luni, dar acum este pregătită să se întoarcă la pupitru. Un eveniment important din viața ei i-a cerut însă toată atenția: botezul băiețelului său.


Micuțul Andrei, un copil foarte expresiv și cu o podoabă capilară de invidiat, a fost vedeta zilei de duminică, 19 februarie, când celebrii săi părinți au decis să-i ofere darul botezului. Octavia și Marian Ionescu (54 de ani) au ținut totul cât mai secret cu putință. Tocmai de aceea, vedeta postului Antena 1 a făcut dezvăluiri de abia după câteva zile de la fericitul eveniment, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook. Mai mult, și petrecrea a avut loc în timpul săptămânii, când Andrei a primit nenumărate daruri.

"Dupa o slujbă superbă duminică, atunci când ne-am botezat bebelușul, aseară ne-am întâlnit cu oamenii dragi nouă, cărora le mulțumim pentru ca ne-au fost aproape. Desigur că Andrei le mulțumeste pentru darurile minunate. O sa vă povestesc mai multe, puțin mai tarziu, pe blog ", a scris Octavia.

Câte kilograme mai are de dat jos Octavia Geamănu după naştere

octavia_2.jpg

octavia geamanu observator special
Octavia Geamănu se întoarce pe sticlă curând
Foto: Antena 1

Băieţelul Octaviei Geamănu a împlinit vineri două luni de viaţă, motiv suficient pentru vedeta tv să fie în culmea fericirii. Blonda a intrat în direct prin telefon la matinalul de la Antena Stars şi a mărturisit că bebeluşul seamănă foarte tare cu tăticul lui, liderul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu, aşa cum frumoasa lui mamă şi-a dorit din tot sufletul.

octavia_baietel.jpg

octavia geamanu baietel andrei doua luni
Octavia Geamănu este topită după băieţelul ei de două luni
foto: arhiva personală

"Este clona lui Marian. Are mult păr. De altfel, se şi vede în poze. Noi am stat cu ochii pe el ca pe butelie, cum se spune. Nu am ratat nimic până acum. Este foarte cuminte. Mănâncă doarme şi râde. Este o perioadă foarte frumoasă pentru că atunci când ai un copil cuminte te poţi bucura în plin de perioada după naştere. Am luat 19 kilograme în timpul sarcinii, dar am reuşit să le dau jos aproape pe toate. Pot să zic că ar cam trebui să mai slăbesc un kilogram şi jumătate. Colegii m-au văzut pentru că am venit la redacţie şi mi-au spus că sunt neschimbată", a spus vedeta Antena 1, care a mărturisit că femeile care se ocupă de casă şi de copii sunt adevărate eroine. 

Octavia Geamănu (32 ani) şi Marian Ionescu (53 ani), liderul trupei Direcţia 5, s-au căsătorit, în februarie 2015, în secret. Evenimentul a avut loc la Galaţi.

Prezentatoarea tv și-a văzut visul cu ochii în 20 noiembrie, când a devenit mamă pentru pirma dată. Ea și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, au împlinit doi ani de căsnicie luna aceasta.

 

 
 
Loading...