Octavian Ursulescu, care prezintă evenimente muzicale de mai bine de patru decenii, a împlinit ieri 71 de ani, însă arată impecabil. Marele secret? Muncă, dietă şi mult sport. La doar câteva luni după ce a lansat cartea despre viaţa regretatului Titus Munteanu, el lucrează acum de zor la un volum dedicat Marinei Voica.


Tavi nu are stare o clipă şi nici măcar ieri, de ziua lui de naştere, celebrul amfitrion de evenimente nu a luat o scurtă pauză: „Nu sărbătoresc în nici un fel. Lucrez, scriu cartea despre Marina Voica, pe care o voi lansa la toamnă, pentru că la începutul lunii septembrie ea va împlini 82 de ani. De fapt, am terminat-o, caut fotografii cu ea, ca să le dau la editura Pro Universitaria. După aceea pregătesc o carte despre „Şcoala Vedetelor”, care va împlini 25 de ani de la debut. Chiar zilele trecute am fost la Antena 1, la emisiunea „Prietenii de la 11”, unde m-am întâlnit cu Diana Munteanu şi cu Călin Geambaşu, foştii elevi ai lui Titus Munteanu”, ne-a povestit Ursulescu.

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

Tavi Ursulescu a cucerit-o cu şarmul lui, în 1993, chiar şi pe solista Kylie Minogue, care a participat la ”Cerbul de Aur”

 

El continuă să aibă agenda de lucru plină. „Mă pregătesc pentru Festivalul de la Amara, care va avea loc începând cu 4 august, un festival uriaş în care vor avea recitaluri Delia, Monica Anghel, Bere Gratis, Nicoleta Nuca sau Orchestra lui Ionel Tudor, şi pe care îl prezint pentru a -20 a oară. Am mai prezentat de 13 ori «Festivalul de la Mamaia» şi de 14 ori Festivalul «George Grigoriu». La Festivalul «Cerbul de Aur» nu m-au invitat niciodată”, a mai adăugat celebrul sărbătorit. Octavian Ursulescu merge adesea la pescuit, în Deltă, joacă fotbal şi este atent la alimentaţie, aşa că nici nu e de mirare că este în mare formă. El a fost ieri bombardat cu felicitări: „M-au sunat prietenii, artişti şi compozitori, ceea ce mă onorează şi mă face să cred că însemn ceva pentru cei din branşa asta. Cu unii mă mai văd la spectacole sau la evenimente. Momentan stau în grădina mea din Bucureşti unde am meri, peri şi piersici, la umbra cărora scriu şi mă relaxez”. 

14-vedete-img-20180717-wa0002.jpg

Prietenii i-au dăruit un tort tricolor
 
 
Loading...