Zilele trecute, celebrul critic muzical și prezentator a avut parte de o mare surpriză. Octavian Ursulescu a împlinit 73 de ani și a fost invitat la un grătar în aer liber de prietenii Alina și Romeo Negoiasă (Alesis), la vila lor de la Câmpina. Acolo Tavi s-a trezit cu surpriza pregătită de aceștia, cu mulți prieteni care l-au sărbătorit și un frumos tort.


Au fost prezenți Paul Surugiu-Fuego și mama acestuia - doamna Jenny, Stela Enache, poetul și realizatorul TV Narcis Avădanei, soții Livia și Ioan Gauzin, mari susținători ai muzicii, și alți câțiva amici.

Tavi, cum îi zic prietenii, a suferit destul de mult din cauza pandemiei de coronavirus, deoarece i s-au anulat multe evenimente dragi lui. El speră că Festivalul “George Enescu” de la Brăila să fie reprogramat în aer liber, iar cel mai longeviv festival de muzică ușoară din țară, ”Trofeul tinereții” de la Amara, nu va fi anulat! Ar fi pentru prima dată din 1968. O certitudine va fi Festivalul național al romanței “Crizantema de aur” de la Târgoviște, de la sfârșitul lunii octombrie, care se va ține. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: