Olivia Steer a stârnit numeroase nemulțumiri din partea internauților după ce a scris câteva comentarii controversate cu privire la comunitatea gay. Ea a publicat marți, 23 mai pe o rețea de socializare un "atac" la adresa acestor comunități minoritare, dar a făcut o confuzie rușinoasă.


Olivia Steer (41 de ani) a stârnit o dicuție aprinsă pe contul ei de Facebook după ce a afirmat că legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex poate duce la "exctinția totală".

"România e în al 27-lea an de declin demografic și curând nu va mai plăti nici pensii, că nu va mai avea cine alimenta fondul. Între timp ne luptăm cu dezinfectanții diluați, statul mafiot și ofensiva organizațiilor LGBT, care nu mai vor doar dezincriminare (au primit-o imediat după '90), toleranță (le-a fost dată, nimeni nu le contestă dreptul de a avea relații și de a le afișa, în parade stradale chiar), recunoaștere (o au, iar la nivel artistic, din plin!), ci vor, de câțiva ani și la noi, căsătorii gay și drept de adopție. Asta înseamnă copii crescuți în spiritul homosexualității și deci, curînd, o rată și mai mică a natalității. Cât mai e până la extincția totală, Dumnezeu știe... Poate cu încă un mic efort, puțin de tot.

Dar până atunci, 3 milioane de semnături care susțin familia tradițională au fost depuse ieri, la Palatul Parlamentului, într-o încercare disperată de a mai salva ceva.

E - cine știe - gestul ultim al majorității fertile înainte să fie înghițită cu totul de pretențiile unei minorități sterile."

untitled.jpg

olivia steer
Foto Facebook

Ceea ce a stârnit cu adevărat un val de nemulțumiri a fost replica Oliviei Steer dată unuia dintre utilizatori care a comentat acest subiect: "Putem privi nițel în perspectivă, Elena...? Aruncă un ochi spre sclipitorul vest (tot atât de sclipicios ca o paradă gay) ca să vezi cât de superficială e treaba: de la căsătorii gay legalizate se sare urgent la pedofilie legalizată, zoofilie legalizată incest legalizat. Toți sunt minoritari neînțeleși cu drepturi nerespectate, care luptă - nu-i așa - pentru iubire! Ce avem în România e mizilic pe lângă ce se întâmplă în vest. De aia, zic, e loc de mai bine și la noi!"

com.jpg

olivia steer
Foto Facebook

Opinia sa cu privire la legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex este discutabilă, însă ceea ce frapează în comentariul ei este că a dus subiectul mult prea departe. Pedofilia este o infracțiune, ceea ce înseamnă că nu va fi niciodată legalizată. În plus este o clară diferență în pedofilie, incest , zoofilie și homosexualitate. Subiectul pe care a încercat să-l dezbată a atras o mulțime de comentarii negative la adresa Oliviei Steer.

Loading...