Afirmațiile cel puțin bizarre pe care le face Olivia Steer cu privire la diverse boli au devenit virale și, așa cum era de așteptat, sursa unui izvor nesecat de glume, care mai de care mai umilitoare pentru vedeta TV.


Afirmațiile controversate făcute recent de Olivia Steer, care a spus că rujeola nu există, au ajuns sursă de inspirație pentru un sondaj inedit realizat de Discovery România, pe Facebook, scrie Pagina de media. „Rujeola sau Porcii Zburători? Una dintre ele nu există”, întreabă postul de televiziune, pe rețeaua de socializare.

Sondajul vine la câteva zile după ce Olivia Steer a afirmat că rujeola nu există, iar până acum au răspuns la el câteva mii de oameni. Culmea, 20 % din cei care au răspuns au făcut-o, probabil, în glumă, votând că rujeola nu există în dauna porcilor zburători…

olivia_steer_luata_la_misto.png

olivia steer rujeola sondaj discovery
Olivia Steer, umilita de sondajul facut de Discovery Romania
foto: Facebook

Vedeta a făcut la cazul biologului german Stefan Lanka, care a spus că oferă 100.000 persoanei care îi demonstrează existenţa virusului rujeolic. ”Prima instanţa a dat dreptate lui Bardens şi a ordonat executarea plăţii sumei de 100.000 euro de către Lanka care a constestat decizia la o curte superioară. În cadrul curţii supreme s-a stabilit că Lanka să nu plătească pentru că este dreptul lui să spună dacă probele înaintate de Bardens sunt satisfăcătoare exigenţelor sale, însă Curtea Supremă Germană nu a zis niciodată că virusul nu există”, a explicat, în replică Raed Arafat.

Loading...