De la iubire la ură a fost doar un pas! Daniel Onoriu (39 de ani) şi Simona Chiţac (37 de ani) au ajuns să-şi rezolve conflictele în instanţă, asta după ce, în urmă cu opt luni, pilotul, orbit de gelozie, a făcut un gest necugetat şi i-a incendiat maşina fostei iubite. Acum are de tras de pe urma acelei fapte.


Simona Chiţac zâmbeşte din nou! Fosta iubită a lui Daniel Onoriu a aflat recent decizia magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, în procesul în care nepotul solistei Gabi Luncă a fost acuzat de distrugere, după ce în primăvară a incendiat maşina acesteia.

18_3-col-poza-buna-chitac.jpg

Simona Chiţac încheie un an agitat şi speră ca 2018 să fie mai liniştit

“Obligă inculpatul ca, pe durata termenului de supraveghere (de doi ani şi opt luni, n.r.) să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 1. Contactată de Click!, Simona Chiţac s-a abţinut de la comentarii, dar ne-a lăsat de înţeles că nu jubilează.

Simona Chiţac se iubeşte cu un tânăr afacerist

“Despre sentinţă nu vreau să comentez, nu mi-am imaginat niciodată că aşa va fi finalul”, ne-a spus Simona. Totuşi, apropiaţii şatenei ne-au spus că Simona nu şi-a dorit ca Daniel să aibă de suferit din cauza ei. “Daniel poate ataca această decizie cu apel! Este bine că nu i-a dat cu executare. Ştiu că Simona nu a dorit să îi facă rău, singurul lucru pe care l-a vrut a fost ca relaţia să se încheie pe cale amiabilă şi atât, elegant şi civilizat”. Tot prietenii ei ne-au mai spus că Simona este fericită acum şi că a reuşit să îşi refacă viaţa după tot scandalul în care a fost implicată în ultimul an.

Tânăra, care trăieşte din activităţi de PR şi organizare de evenimente, se iubeşte cu Valentin Burada, un tânăr afacerist din Buzău, care deţine în Capitală o clinică specializată în intervenţii estetice. “Despre Vali şi noua relaţie aş prefera să vorbesc cât mai puţin. Acum sunt bine, liniştită şi m-am străduit să îmi fac o viaţă frumoasă, înconjurată de oameni care mă iubesc”, a declarat, pentru Click!, Simona Chiţac.

 

I-a achitat Simonei 10.000 de euro daune materiale

18-19-vadete-1-col-facsimil.jpg

Click! a scris pe larg despre acest scandal

La 23 martie, pe fondul geloziei şi al stresului acumulat în urma despărţirii de Simona Chiţac, după o relaţie de 10 ani, Daniel i-a incendiat maşina. Deşi iniţial a negat acest lucru, ulterior a recunoscut şi a urmat, pentru el, o perioadă da calvar: 30 de zile de arest la domiciliu şi apoi plasarea sub control judiciar cu multe restricţii. Procurorii le-au interzis să comunice şi să se vadă. „Ultima dată când ne-am văzut a fost la secţia 2, chiar de ziua lui de naştere (8 aprilie), când Daniel s-a dus să-şi recunoască fapta”, a declarat Simona, care în toată această perioadă a avut o atitudine împăciuitoare. „Eu nu am depus niciodată plângere împotriva lui. S-a sesizat poliţia în acel caz. Ba chiar am declarat că nu voi întreprinde nici o acţiune penală sau civilă împotriva lui”, a spus Simona. Maşina incendiată era o Lancia Delta de culoare albă. În urma unei întâlniri la mediator, Daniel i-a achitat Simonei 10.000 de euro, daune materiale efective. „Nu am cerut daune morale. Am mai pus eu nişte bani şi mi-am luat un Q7”, ne povestea Simona.

 
 
Loading...