Actorul Ovidiu Cuncea (51 ani), care este și diacon, a fost prezent la Sibiu, zilele trecute, la o serie de manifestări religioase.


El a fost și unul dintre amfitrionii ceremoniei de deschidere a ”Întâlnirii Tinerilor Ortodocși 2018”, la evenimentul desfășurat în perioada 6-9 septembrie și unde a venit și Dan Negru. La un moment dat, Ovidiu a stârnit amuzamentul asistenței, după ce l-a încurcat pe consilierul ministrului educației naționale, Romeo Moșoiu, cu însuși purtătorul acelui portofoliu, Valentin Popa.

După discursul citit de Moșoiu, Cuncea a spus că speră ca vorbele sale să devină profetice și că, într-o zi, acesta chiar să devină ministru al Învățământului. Apoi, Cuncea a spus că „poanta” i-a fost șoptită chiar de PF Daniel, Patriarhul României, moment în care a zâmbit și acesta. Înainte de a-i da cuvântul, acesta a strigat: „Armata e cu noi!”. Duminică, pe 9 septembrie, Cuncea a slujit alături de înalți ierarhi la slujba de la Catedrala din Sibiu, de Sf. Ioachim și Ana, care a marcat închiderea evenimentului. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: