A trecut deja un an de la accidentul teribil în care a murit văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş (59 de ani). Tragedia petrecută în Spania, acolo unde se mutase Galeş în ultimul an, a şocat o ţară întreagă.


Mulţi au spus că s-a făcut dreptate, acuzându-l că a profitat de pe urma morţii cântăreţei şi i-a lăsat pe fiii acesteia fără moştenire. Iată că acum, doar “naşa” Doina Belu, la care Galeş a locuit timp de 7 luni după moartea Ilenei Ciuculete, se mai gândeşte la el şi-l va pomeni cum se cuvine. 

Viviana se află în Germania

baza_pomana_gales_copy.jpg

Pomana va fi făcută de „nașa” Doina Belu


“Sunt la supermarket, fac cumpărături pentru parastasul lui Cornel. Am luat peşte, fac ciorbă, o să dau o masă caldă pentru el la noi acasă. Viviana este în Germania şi nu poate veni, dar i-a trimis bani unei doamne care lucrează la cimitir, pentru a pune flori pe mormânt. Parastasul începe devreme, la 8.30, pentru că părintele vine apoi la fiecare în parte la mormânt”, ne-a declarat doamna Belu, cea care urma să le fie naşa lui Cornel şi Ilenei la aniversarea de 25 ani. Fata lui Cornel Galeş din prima căsătorie, Claudia, nici nu vrea să audă de tatăl ei. 

 
 
Loading...