Actorul George Burcea s-a ales recent cu dosar penal, după ce polițiștii rutieri l-au prins sub influența substanțelor interzise la volan. Sursele noastre au aflat că substanța psihoactivă folosită de soțul Andreei Bălan a fost cocaina, iar acum informația a fost confirmată în mod oficial și de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.


Situația actorului nu este deloc una roz în prezent, având în vedere că acesta nu poate apela la suport moral din partea soției sale, Andreea Bălan, căsnicia celor doi fiind pusă sub semnul întrebării și al speculațiilor de divorț

Potrivit surselor Click!, pe 21 februarie, la ora 10.00, George Burcea conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa. 

Parchetul a confirmat că George Burcea a fost prins la volan sub influența cocainei

Acesta a rămas fără permis și se fac cercetări în cazul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

andreea-balan-fetite.jpg

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe
Foto: Instagram

Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a confirmat, în urma solicitării trimise de către Antena Stars, că George Burcea a consumat cocaină. Soțul Andreei Bălan a fost tras pe dreapta de polițiști, care în urma unui test antidrog au descoperit că acesta consumase substanța interzisă.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a cocainei, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au lămurit procurorii. De asemenea, Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a anunțat că cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Andreea Bălan: „El este cel care nu își mai dorește familia”

După ce în presă s-a speculat că acest viciu al actorului ar fi putut fi și unul dintre motivele neînțelegerilor din cuplul lor, Andreea Bălan a explicat că „tot ce se scrie în presă este adevărat”. Acest lucru însemând și că cei doi soți vor semna actele de divorț în curând. 

Sătulă de comentariile pe care le primește pe rețelele de socializare în care este acuzată că din cauza ei căsnicia a ajuns la final, Andreea Bălan a decis să le explice fanilor că situația nu este una atât de simplă.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, este mesajul transmis de Andreea Bălan în mediul online. Se pare că cei doi nu mai locuiesc împreună, iar actorul ar veni din când în când acasă pentru a-și vizita cele două fetițe. 

 

 
 
Loading...