Miercuri, 21 martie, la o sală de cinema din Bucureşti, Andrei Leonte şi-a strâns prietenii, fanii şi colaboratorii, la un eveniment special: lansarea ultimului videoclip din trilogia începută cu “O nefericită și un nebun”, continuată cu “Partea Rea (52)” și terminată cu “Dragoste în haine de casă”. La eveniment au venit și părinții solistului, tocmai din Italia, special pentru a-i fi alături.


Andrei Leonte (28 de ani), câștigătorul primului sezon “X-Factor” (2012), a încheiat în forţă un capitol important din viața lui. A lansat videoclipul “Dragoste în haine de casă”, ultimul dintr-o trilogie spectaculoasă, începută în 2016. Evenimentul a avut loc la Cinema City din Park Lake, la o sala de cinema Vip, unde solistul a și cântat câteva piese şi unde spectatorii au putut viziona, pe un ecran gigant, cele 3 videoclipuri.

andrei_leonte_si_parintii_din_italia.jpg

Andrei Leonte, lansare, Dragoste în haine de casa, parinti Andrei Leonte, X-Factor, castigator X-Factor, familie
Andrei Leonte, alături de părinții lui
foto: Gheorghe Chelu

La acest eveniment au venit din Italia, de la Brescia, după 1.694 de km, şi dragii lui părinți care muncesc acolo, Elvirica și Viorel Leonte. “Am venit special din Italia, din Brescia, pentru evenimentul copilului. El rămâne copilul nostru indiferent câţi ani ar avea. Noi muncim acolo, eu sunt plecată de 9 ani, iar soțul, de 11. Muncim acolo, soțul lucrează ca strungar în fabrică, iar eu ca ospătar, în restaurant. Noi l-am sprijinit de mic, mai ales că el asta și-a dorit. Când s-a înscris la <X-Factor> şi noi am sperat să câștige și uite că s-a întâmplat. Noi nu avem calități muzicale, noi doar l-am susținut. Dar din familia noastră poate a moştenit ceva de la unchii lui, unul are voce, iar un altul i-a dăruit o orgă. Cu noi se sfătuiește, ne arată piesele și le ascultăm împreună. Joi dimineață ne întoarcem în Italia”, ne-a povestit mama solistului. Cât despre videoclip, acesta a fost regizat de Anthony Icuagu și de Andrei Leonte, care a scris și scenariul, și versurile, iar muzica a fost făcută de Victor Răzvan Alstani. Și nu în ultimul rând, trebuie să vă spunem că domnișoara din videoclip se numește Alexandra Mușat, fiind şi ea prezentă la evenimentul de miercuri.

 
 
Loading...