Pentru o tânără din Ploiești, audițiile "X-Factor" au însemnat un vis de-o viață. Ca să și-l împlinească, a fost nevoită să aștepte vârsta majoratului.


Cleopatra Vasile, o tânără de 18 ani din Ploiești, provine dintr-o familie numeroasă în care muzica reprezintă o tradiție. Cu toate acestea, părinții ei nu au fost de acord până acum ca ea să urce pe scena ”X Factor”, pentru audiții. ”Eu sunt țigancă, prefer să folosesc cuvântul acesta. Tatăl meu este lăutar, asta a făcut mereu, din asta ne-a crescut pe toți 11, iar toți frații mei cântă. Mama nu își dorește ca eu să fac muzică, așa că am așteptat să fac 18 ani”, a povestit Cleopatra, pe care o vom vedea în ediția din această seară, de la 21.15, la Antena 1.

juriu_xfactor.jpg

Cleopatra Vasile, X-Factor, auditii, destin, interdictie, pasiune
Jurații vor fi impresionați de Cleopatra

Pentru a-și îndeplini visul de o viață, Cleopatra a fost nevoită să țină piept părerilor din jurul său, dar și să lucreze individual, pentru a se perfecționa. ”Părinții mei nu se bucură că sunt la <X Factor>, dar am muncit foarte mult ca eu să ajung aici. Talentul meu e nativ, dar am studiat singură acasă”, a dezvăluit tânăra de 18 ani. Înconjurată de membrii familiei, care trăiesc din concertele susținute la petrecere, Cleopatra se simte atrasă mai degrabă de alte stiluri, o alegere care i-a dat bătăi de cap. ”Tatăl meu a încercat să mă îndrume către muzică lăutărească, dar muzica internațională este mai aproape de sufletul meu”, a explicat Cleopatra în fața juraților Delia, Carla’s Dreams Horia Brenciu și Ștefan Bănică.

 
 
Loading...