Tensiunile nu s-au stins între familia Mădălinei Manole şi soţul acesteia, Petru Mircea nici la şase ani de la moartea aristei. Tatăl regretatei cântăreţe a dezvăluit că în sâmbăta (9 iulie) în care se organizează în mod tradițional parastasul fiicei lui, nu va călca în Cimitirul Bolovani din Ploiești, unde este înmormântată artista, iar de vină pentru această decizie este ginerele său.


Ion Manole a aflat din surse apropiate lui Petru Mircea că acesta vrea să vină la mormântul Mădălinei Manole și de aceea a ales să evite orice scandal. În schimb, părinții Mădălinei îi promit lui Petru Mircea o „toamnă grea”, fără să precizeze exact ce acțiune pregătesc, scrie www.ziarulring.ro.

"Parastasul Mădălinei l-am făcut sâmbăta trecută (pe 2 iulie - n.r.). Am preferat să îl facem mai devreme pentru că am avut informații că vrea să vină și el (Petru Mircea - n.r.) și să ne strice atmosfera. Am făcut parastasul să fie frumos. Vom mai merge la cimitir, la mormântul ei, pe 14 iulie, când va fi ziua ei, cu o floare și cu ce mai trebuie pe acolo. Am fost liniștiți și a fost unul dintre cele mai frumoase parastase. Nu a fost aglomerație, am mers cu preoții la cimitir mai devreme, pe la ora 9.00 și ceva, când încă mai era răcoare. Am pregătit de toate și am invitat numai fete tinere aproape de vârsta ei (43 de ani - n.r.), deci au fost numai doamne”, a declarat Ion Manole pentru sursa citată.

Ion Manole recunoaşte că nu îl are deloc la inimă pe fostul ginere

Tatăl artistei a declarat că nu va merge la cimitir şi sâmbătă pentru a nu da ochii cu ginerele cu care nu se înţelege deloc.  

"Măcar de-ar veni, că noi mâine nu ne ducem, să nu-l incomodăm. Să vină și să facă dacă e în stare și dacă are suflet curat, dar n-a avut niciodată. A fost doar la parastasul de un an, când a venit cu bodyguarzi. De anul trecut n-a mai trecut pe la mormânt din ceea ce știm noi. Nu am mai vorbit cu el și nici nu vreau... Nu văd pe nimeni mai mare ură decât pe tipul acesta. Să mă ierte Dumnezeu, că văd că El mă ajută să fiu sănătos, nu mă pedepsește pentru gândurile acestea. Dar e de înțeles, că el (Petru - n.r.) și cu maică-sa au fost în casa din Otopeni în acea noapte de 13 spre 14 iulie 2010 (când a murit Mădălina - n.r.). Nici dacă vine cu copilul de mână (Petru jr, unicul fiu al Mădălinei - n.r.) nu vreau să am de-a face cu el, pentru că ar vedea și copilul ura din sufletul meu când mă uit la taică-su. Și n-aș vrea să stric moralul copilului! Despre el (Petru Mircea - n.r.), când voi auzi la TV cum am auzit de fiică-mea, nici atunci nu m-aș cutremura și nu mi-ar părea rău... Dar nu știe ce îl așteaptă în toamna asta... Urmează o toamnă grea pentru el... Sunt niște lucruri care vor veni și care vor pune lumea pe gânduri”, a adăugat Ion Manole.

 
 
Loading...