Nu-i merge bine nici în amor, nici în afaceri! După divorţul de Oana Mareş, Augustin Viziru şi-a deschis la finele anului trecut sală de jocuri, cu care spera să dea lovitura. Norocul nu i-a surâs însă şi la doar câteva luni, actorul a lăsat totul în grija unui asociat, care a tras şi el obloanele şi a închis "prăvălia".


Pasiunea pentru poker l-a făcut să-şi deschidă propria sală de jocuri de noroc. Încântat că poate să îmbine utilul cu plăcutul şi să scoată şi profit, Augustin Viziru s-a asociat cu un prieten şi au dat drumul afacerii la sfârşitul anului 2013. Numai că socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de acasă. Când totul părea că merge ca pe roate, norocul actorului s-a risipit şi în scurt timp a ales să se retragă, lăsându-şi doar asociatul să se ocupe de afacere. Recent, actorul le-a mărturisit unor apropiaţi că s-a ales praful de sala de jocuri în care investise bani frumoşi.

Cum el este obişnuit să meargă la risc şi să piardă sume importante, probabil că nici chix-ul pe care l-a dat acum cu sala de jocuri nu o ia ca pe o lovitură dură. Augustin Viziru declara că ani buni obişnuia să piardă nopţile în cazinouri, iar distracţia se transformase în dependenţă. Actorul pierdea chiar şi 2.000 de euro la un singur joc şi de cele mai multe ori părăsea sala fără bani în buzunar. Mai mult noroc a avut, însă, la biliard. S-a înscris în competiţii mari, ba chiar a ieşit campion naţional şi balcanic.

biliard.jpg

Augustin Viziru a participat la Campionatul naţional de biliard în 2006
Foto: arhiva personală

Nici în dragoste, nu pare să-i meargă bine. Nu se plânge că şi-a pierdut din sex-appeal, domnişoarele apetisante roiesc în continuare în jurul lui, dar actorul nu se poate lăuda că are o relaţie stabilă.      

August Viziru este singur de mai bine de doi ani şi păstrează discreţia în ceea ce priveşte viaţa lui personală. Actorul s-a iubit cu Oana Mareş şi au fost căsătoriţi mai puţin de doi ani, motivul separării fiind se pare infidelitatea actorului.

Pe plan profesional, actorul se pare că stă ceva mai bine. El fiind din nou cooptat în proiecte la care lucrează de zor.

 
 
Loading...