Tocmai când credeau că se strâng rândurile să că au scăpat de o competitoare puternică, Isabela, eliminată duminică, 2 octombrie, cele patru concurente de la “Bravo, ai stil!” s-au trezit cu o surpriză neplăcută: patru fete noi care să le atace supremația.


Ediția de luni, 3 octombrie, a adus cu sine patru tinere noi care aspiră la câștigarea premiului cel mare în valoare de 100.000 de lei, dar și oportunitatea unei  cariere în televiziune.

Roxana are 28 de ani, este din București și a studiat la Universitatea Natională de Arte. Stilul ei este lux underground, vintage împrospătat. Îi place să meargă la cumpărături în magazinele second hand. Spune despre ea că este omul extremelor. Veselă, versatilă, jucăușă, îi place să provoace.

roxana.jpg

roxana
Roxana, 28 de ani, din București
Foto: Instagram

 

Patricia are 22 de ani, este din București și este studentă la Facultatea de Jurnalism. Stilul ei este clasic și îndrăzneț. Îi place să meargă la cumpărături în străinatate. Dacă ar câștiga marele premiu, și-ar achiziționa o garsonieră, special pentru a-și depozita toate hainele. Iubește animalele, are doi câini. Spune despre ea că este o fire îndrăzneață și haioasă. Întotdeauna a vrut să fie imaginea unei case de moda.
 

patricia.jpg

patricia
Patricia, 22 de ani, din București
Foto: Instagram

Ioana este una din cele patru concurente nou intrate în concurs. Are 22 de ani, este din Iași și este studentă la Facultatea de Jurnalism. Stilul ei este unul elegant. Dacă ar câștiga Marele Premiu, și-ar achiziționa o rochie de la un brand renumit.
 

ioana.jpg

ioana
Ioana, 22 de ani, din București
Foto: Instagram

Ayda are 23 de ani, este din București și studiază limbi străine. Îi place să călătorească, să meargă la shopping și să-și petreacă timpul liber alături de oameni dragi. Spune despre ea că este o fire geloasă, sinceră, ambițioasă și, câteodată, răzbunătoare. Televiziunea se numara printre pasiunile ei. Dacă ar intra în posesia marelui premiu, ar cheltui toți banii pe haine, genți, pantofi, iar dacă ăi mai ajung banii… și pe o mașină.

ayda.jpg

ayda
Ayda, 23 de ani, din București
Foto: Instagram

De acum, Silvia, Andreea, Alina și Cristina Mihaela trebuie să se lupte și cu cele patru noi intrate, chiar dacă pe parcursul săptămânilor trecute au reușit să scape de șase fete.

concurente_bravo.jpg

concurente vechi bravo, ai stil
Silvia, Cristina Mihaela, Alina și Andreea sunt vechile concurente din show
Foto: Instagram
 
 
Loading...