Paul Surugiu-Fuego ni s-a înfățișat și într-o altă postură decât cea cu care ne-am obișnuit. Artistul s-a fotografiat cu o căciulă tradițională inedită, semn că deține simțul umorului.


Paul Surugiu-Fuego (41 ani) are simțul umorului, iar acest lucru se observă din multe postări de-ale sale. Pentru a evada din cotidian, artistul cu suflet de copil tratează de multe ori lucrurile cu umor.

fuego_haios.jpg

Fuego s-a distrat preţ de câteva secunde
Foto:Arhivă personală

”Azi am hotărât să trec pe varianta mea haioasă. Nu știu voi, dar mie-mi place să mă copilăresc din când în când, cu măsură, să râd și să simt că tot ce-i important are și părți frumoase. Vedeți voi, uneori e bine să ne luăm mai puțin în serios și să tratăm diferit fiecare episod al vieții noastre. Există momente în care se cere o anumită atitudine și altele în care cea mai specială stare e cea naturală, cea lipsită de grijă, tratată cu mult haz și umor la purtător. Mai jos sunt eu, într-o reinterpretare neaoșă, salutându-vă de printre minunății făcute de mâna românilor! Nu dau probă pentru vreun rol la teatru, ci pur și simplu m-am jucat! Cum îmi stă?”, scrie artistul pe Facebook în dreptul imaginii.

Paul Surugiu-Fuego și-a serbat profesoara de teatru!

Fuego și-a serbat profesoara de teatru cu tort, zilele trecută, la 20 de ani de la absolvirea facultății de teatru.

fuego_si_profesoara.jpg

Fuego a serbat-o pe profesoara sa de teatru
Foto:Arhivă personală

”20 de ani! Ce înseamnă oare o perioadă atât de mare de timp? Pentru mine, enorm, fiind toată cariera mea artistică, toate bucuriile și dezamăgirile vieții de artist. Fix atâta vreme a trecut de când am absolvit, în anul 1998, Facultatea de Teatru, clasa profesor Adriana Piteșteanu. Nu puteam rata o mică reuniune a clasei de atunci, câți suntem pe-aproape. Mare bucurie să ne revedem, să depănăm amintiri, să observăm cum anii și-au pus amprenta pe noi. Alături ne-a stat și minunata profesoară, pedagog excepțional de teatru, doamna Adriana Piteșteanu, cea care ne-a călăuzit pașii cu duritatea sa și care, în 2013, a regizat spectacolul meu de teatru din opera poetului Grigore Vieru – "TESTAMENT". Am studiat actoria și chiar dacă n-am urmat această profesie, muzica fiind mereu dragostea mea, acei ani au avut o importanță majoră, învățând tot ce am aplicat apoi în parcursul meu muzical. Colegii mei, minunați ca și-atunci, și-au reamintit ce frumoasă ne era viața, câte am trăit și învățat împreună și cum fiecare dintre noi, la un moment dat, ne raportăm la acea perioadă. Sunt fericit că i-am revăzut și mândru că am fost o promoție atât de specială!”, spune artistul.

 

loading...
Loading...