Paula Rusu, prezentatoarea emisiunii “Cheia zilei”, difuzată la România Tv, a anunțat că se retrage de pe micul ecran. Și nu doar din televiziune, ci din tot ceea ce înseamnă presă. Vestea a fost făcută de aceasta chiar pe contul ei de Facebook, prin intermediul unui filmuleț realizat chiar în studioul în care a lucrat din 2012.


“Așadar, am făcut ultima emisie din studioul de aici, de la România TV. Plec din televiziune, plec deocamdată și din presă, probabil nu pentru totdeauna, căci presa este prima iubire, cel puțin la mine. Plec în lumea liberă pentru niște fapte bune pe care intenționez să le fac. Am niște proiecte legate de sănătate și de combaterea tuberculozei și vreau să le duc la capăt. Mai mult decât atât, cel mai probabil ne vom vedea din nou în online. Îmi doresc foarte tare lucrul ăsta. Veți vedea că mă gândesc la lucruri care să însemne ceva pentru mine și pentru dumneavoastră, nu doar pentru mine”, a povestit Paula Rusu în live-ul de pe Facebook.

În urmă cu doi ani, știrista a fost diagnosticată cu tuberculoză, iar mai apoi a fost supusă unei operații prin care i s-a extirpat o parte din plămânul stâng, o intervenție chirurgicală complicată, devenită o premieră românească.

Paula Rusu are o vastă experiență în media. A lucrat la Pro Tv Târgu Mureș, la TVR, Antena 3, Realitatea Tv și România Tv. La postul din urmă a ajuns în octombrie 2012.

 
 
Loading...