Actorul Pavel Bartoş a împlinit 44 de ani pe 20 ianuarie, iar 2019 se anunță un an agitat pentru el. Prezentatorul a povestit, pentru Click!, cum și-a petrecut ziua de naștere, Sărbătorile, dar şi ce urmează în frumoasa lui carieră. În curând, el și Smiley vor prezenta al nouălea sezon al concursului „Românii au talent” (PRO TV).


Click!: Cum şi cu cine ai petrecut de Sărbători şi de ziua ta?

Pavel Bartoş: Am petrecut cu familia, acasă.

Te-ai văzut cu Smiley, prietenul şi colegul tău de la Pro TV?

Da, de Crăciun, pe care l-am sărbătorit împreună cu familiile noastre.

Ţi-ai planificat proiectele pentru anul acesta? Cum vezi 2019 pentru cariera ta?

Am început repetiţiile pentru „Slugă la doi stăpâni”, de Carlo Goldoni, la Teatrul Odeon, spectacol în care joc „sluga”. Lucrăm la montajul pentru scurtmetrajul pe care sper să-l termin în aceasta primăvară, aştept cu nerăbdare un sezon extraordinar de „Românii au talent”, de la Pro TV, şi voi începe pre-producţia pentru primul meu film de lungmetraj.

În câte piese de teatru joci şi care e următoarea premieră la teatru?

În acest moment, joc în 10 piese la Teatrul Odeon. Următoarea premieră, la mijlocul lunii martie, va fi „Slugă la doi stăpâni”, în regia lui Peter Kerek.

Va începe curând sezonul 9 din „Românii au talent”. Te-a mai surprins vreun număr special sau un concurent anume?

Dintre numerele prezentate în acest sezon, 80% m-au surprins total. La începutul filmărilor, îmi era greu să-mi imaginez că în sezonul 9 se va mai putea întampla acest lucru, însă iată că a fost posibil. A fost o explozie de talent, dar mai ales m-a uimit diversitatea talentelor aduse pe scenă de concurenţi. Efectiv, nici acum nu cred că unii oameni pot să facă ceea ce fac. Mi se pare şi acum ireal. Nu vă spun momentele, pentru că aştept să le descoperiţi uitându-vă la „Românii au talent”. Mai e foarte puţin şi sunt nerăbdător să vedeţi ce am trăit noi la filmări.

 
 
Loading...