E ca un titirez, de dimineaţă până seara. Pavel Bartoş duce pe umeri sarcini pe care alţii nu le au într-o viaţă întreagă. Pe lângă emisiunile “Vocea României” şi “Românii au talent”, starul de la PRO TV joacă şi în piese de teatru pe bandă rulantă, dar prezintă şi evenimente în toată ţara. Tot efortul, pentru cele trei fiice superbe pe care le are acasă.


În urmă cu 16 ani, Pavel Bartoş (42 de ani) debuta în televiziune la matinalul de la TVR 1, iar acum nu ne mai imaginăm micul ecran fără el. Actor de telenovele la Acasă TV, actor al Teatrului Odeon, unde joacă în 8 piese, prezentator la două emisiuni de mare audienţă, “Vocea României” şi “Românii au talent”, ambele de la PRO TV, Bartoş a găsit loc în agenda lui şi pentru un job care a venit la pachet cu notorietatea şi carisma sa: cel de prezentator de evenimente.

teatru34.jpg

La teatru. Pavel joacă în opt piese la Teatrul Odeon

Umorul, spontaneitatea, prezenţa de spirit, dublate şi de celebritate, îl ajută însă pe actor să nu se vândă prea ieftin pentru cei care doresc să-l angajeze ca maestru de ceremonii. Click! a intrat în posesia ofertei pe anul 2017, cu onorariile la zi ale prezentatorilor de evenimente din România. Aici, ce să vezi, Bartoş e fruntaş, cu un tarif de 10.000 de euro pentru câteva ore în care dă din gură, cu folos, pe scenă. Însă vedeta PRO TV nu merge oriunde, ci la gale fastuoase, respectabile, care nu-i pătează imaginea în nici un fel. Cel mai recent eveniment prezentat de Pavel Bartoş, alături de Melania Medealeanu, a avut loc pe 8 iunie, la Iaşi, şi a fost intitulat “Balul de la Castel”. 

evenim778.jpg

La eveniment. Bartoș este solicitat și ca maestru de ceremonii
Conform publicaţiei “Ziarul de Iaşi”, acea gală filantropică a strâns peste 60.000 de euro în sprijinul copiilor şi tinerilor în dificultate. Un alt eveniment anual, pe care îl prezintă simpaticul Bartoş, este cel organizat de Oriflame şi intitulat “Mamă şi Fiică”. Pentru ce atâta muncă şi alergătură din partea lui Pavel? Păi pentru cele trei fete, pe care soţia Anca (39 de ani) i le-a dăruit, şi pentru care trebuie, nu-i aşa, să strângă zestre din timp. Cele trei răsfăţate sunt Eva (12 ani), Rita (9 ani) şi mezina Sofia (3 ani şi două luni).

aiamica.jpg

Micuţa Sofia are trei ani

Cei doi părinţi investesc mult în educaţia fetelor, care par că moştenesc şi ele talentul artistic. „Eu şi soţia mea încercăm să le oferim cât mai multe opţiuni acum, să facă mai multe lucruri, pian, dans, karate, pictură sau orice altceva, însă alegerea va fi doar a lor, atunci când vor fi în deplină cunoştinţă de cauză”, ne-a declarat Pavel Bartoş.

romanii-au-talent.jpg

Este prezentator la “Vocea României” și la “Românii au talent”

Ursulescu, regele prezentatorilor din «Epoca de Aur», ia de 10 ori mai puţin

Gaşca prezentatorilor de evenimente este bine reprezentată în România, iar în ultimii ani această meserie a fost îmbrăţişată, mai des, de vedete de televiziune. Totuşi, cel mai cunoscut maestru de ceremonii de la noi din ţară rămâne Octavian Ursulescu (69 de ani).

usru8798.jpg

Octavian Ursulescu a prezentat 13 ediţii ale Festivalului de la Mamaia

Are la activ 13 ediţii ale celebrului Festival de la Mamaia. În prezent, conform surselor noastre, el câştigă 900 € la un eveniment. Iată onorariile şi altor vedete care au vorbele la ele și se descurcă bine la microfon: Cătălin Măruţă (2.000 €), Mihai Morar (1.400 €), Daniel Buzdugan (1.400 €), Răzvan şi Dani (3.000 €), Romică Ţociu şi Cornel Palade (2.200 €), Mădălin Ionescu (2.000 €). 

 
 
Loading...