Un clip video cu celebrul fotbalist de talie internațională, Cristiano Ronaldo, a devenit viral în ultimele zile, dar mai interesant este fundalul sonor pe care starul face furori. Celebrul jucător dansează pe muzică românească, ajunsă la urechile oamenilor din toate colțurile lumii. În imagini, Ronaldo este surprins sărbătorind victoria obținută în urma meciului susținut împotriva echipei Athletic Bilbao dansând pe muzica băieților de la Fly Project.


Videoclipul în care Ronaldo se distrează în autocar a fost publicat pe pagina artiştilor români. Este vorba despre băieții de la Fly Project, Tudor și Dan, care au povestit ceea ce au simţit când au văzut clipul video cu starul internațional de la Real Madrid, dansând nebunește pe muzica lor.

fly_project.jpg

fly project
Băieţii de la Fly Project sunt mândri de succesul lor
foto: arhivă personală

"Clar că prima reacție a fost să zâmbesc și să mă bucur, apoi am început să mă laud. Asta da laudă!”, a declarat Tudor, pentru www.ziarulring.ro. Și Dan a fost de aceeași părere și ne-a spus că se simte onorat că un om foarte cunoscut la nivel mondial se distrează pe piesele lor. Iar în ceea ce privește personajul, cei doi ne-au spus că nu au înțeles niciodată rivalitatea dintre echipele de fotbal și că toți fotbaliștii au valoarea lor, așa că putea fi oricine în locul lui Cristiano Ronaldo. Clipul video poate fi văzut pe pagina oficială de Facebook a băieților de la Fly Project

Recent, băieții de la Fly Project au lansat o piesă nouă, un featuring cu Andra, intitulată „Butterfly”, care deja se bucură de un real succes atât la noi în țară, cât și pe plan internațional.

Loading...