În spectacole nu-ţi mai iei ochii de la ele. Sunt colorate, pline de paiete şi cu haine care acoperă doar câţiva centimetri de piele. În timpul liber, când nu le văd fanii, solistele se îmbracă banal, încât cu greu le recunoşti. Noi le-am surprins recent pe Delia, pe Corina şi pe Andreea Bălan.


Nu ne mai surprinde nimic când vine vorba despre garderoba Deliei (35 de ani), solista fiind mare pasionată de haine excentrice. În concertele “PsiheDelia” sau “Deliria” a schimbat zeci de ţinute, majoritatea fiind interzis de sexy. În vacanţe însă şi în timpul liber, jurata de la “X-Factor” renunţă la “ambalajul” extravagant, la machiaj, şi arată ca o fată normală. Aşa am surprins-o şi noi în Parcul Herăstrău, acolo unde îşi face plimbările şi turele de jogging. Avea colanţi negri, tricou, hanorac şi o şapcă sub care şi-a ascuns ochii frumoşi. 

7_2_1515.jpg

Corina Bud şi-a ascuns formele sub haine largi. Cardiganul din petice a fost singura pată de culoare în ţinută

 

Prietena ei, Corina Bud (37 de ani) are aceeaşi strategie. În concerte are apariţii aproape interzise minorilor, cu capace şi ciucuri pe sfârcuri, accesorii luate parcă de la sex-shop şi rochiţe din latex. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o în drum spre sala de fitness, îmbrăcată în haine largi, care îi acopereau formele voluptuoase. Singurul lucru care ne amintea de stilul ei excentric era cardiganul din petice colorate, cu care s-a apărat de frigul de octombrie. 

 

Andreea Bălan (33 de ani) e regina ţinutelor sexy în concerte, show-urile ei fiind renumite şi pentru vestimentaţia solistei, nu doar pentru melodiile din playlist.

7-act-5-1col.jpg

Andreea Bălan alege tot negrul pentru plimbările cu familia. Aici, cu mama şi cu fetiţa ei

 

Noi am surprins-o însă la plimbare, în parc, alături mama ei şi de micuţa Ella, fetiţa pe care o are cu actorul George Burcea. Andreea părea o altă persoană cu trenciul negru şi cu pălăria cu boruri largi, care o camufla perfect. În picioare avea botine negre, fără toc, pentru a putea alerga după năzdrăvana ei.

 
 
Loading...