Acum este unul dintre cele mai faimoase manechine din România, dar se bucură de recunoaștere și la nivel internațional. A ajuns aici prin multă muncă și, chiar dacă nu a fost un copil bogat, a reușit să aibă succes în lumea modellingului. Cea care a propulsat-o în carieră pe Valentina Pelinel (35 de ani) a fost creatoarea de modă Zina Dumitrescu (79 de ani), care a ajutat-o încă de la început să răzbească.


Acum, „mama Zina” este internată la un azil. Totuși, lumina reflectoarelor nu a orbit-o pe Valentina, care face tot posibilul pentru a răsplăti generozitatea pe care creatoarea de modă i-a arătat-o odată. Frumosul fotomodel este printre puținele persoane care îi mai alină singuritatea Zinei Dumitrescu, făcându-i vizite dese, dar discrete.

„Merg tot timpul la ea, chiar de curând am vizitat-o și voi mai merge... Ea a făcut foarte multe lucruri pentru foarte multe fete din acest domeniu și foarte multe au uitat-o... Din păcate, nu cred că suntem patru fete care mergem la ea. Doar că nu se știe în viață cum ajungem și noi, pentru că roata se învârtește”, a declarat Valentina, pentru ziarulring.ro.

«Nu aveam bani nici să-mi cumpăr farduri»

Manechinul simte că Zina i-a fost mamă, atunci când a avut nevoie de ea, și a povestit cât de mult a ajutat-o la începuturile carierei sale. „M-am ferit de presă pentru că nu vreau să fie un subiect faptul că merg acolo sau să se spună că merg ca să arăt că merg acolo. Am evitat tot timpul să mă arăt când a fost presa la Zina. La mine e o chestiune normală, de suflet. Ea m-a ajutat foarte mult la început, când nu aveam bani nici să-mi cumpăr farduri, iar ea îmi dădea cosmetice și pantofi. La ora aceea erau așa-numitele contractări, prezentări unde trebuia să te machiezi și să te coafezi singură și să vii de acasă cu pantofi de toate culorile. De unde să am eu așa ceva?! Și ea tot timpul m-a ajutat... Când ieșeam la masă, fiecare își plătea consumația, iar mie, pentru că știa că n-am bani, îmi zicea: «Stai liniștită, știu că n-ai bani, dar, într-o zi, vei ajunge să-mi plătești tu mie consumația». Mă uitam la ea mirată... Dar a știut ea ceva!”, a relatat fotomodelul.

Cât despre Zina, se bucură când o vede pe Valentina. Mai ales că îi aduce bomboane și îi stârnește amintiri frumoase din tinerețe. „Îi plac foarte mult bomboanele, nu cere multe chestii, trebuie doar să te duci să te vadă, atâta tot. Și să stai la o discuție... Mai povestim și își aduce aminte anumite întâmplări și glume de-ale noastre... Spunea: «Te-ai dat cu rimel pe buze», chestii de astea, cum ne ziceam noi prin culise”, a mai dezvăluit faimosul fotomodel.

 
 
Loading...