Valentina Pelinel și Alina Vidican se întrec în vizite la Penitenciar. După ce, săptămâna trecută, Alina și-a dus copiii la Jilava, să-și vadă tatăl, este rândul Valentinei să se prezinte la porțile închisorii. Se pare că declarațiile făcute atunci de rivala sa au făcut-o pe graviduță să își facă griji, pentru că vizita ei la Borcea a fost una cel puțin discretă.


Blonda a venit cu mașina și a făcut tot posibilul pentru a se feri de camerele de filmat ale jurnaliștilor. Cel mai probabil, Borcea i-a impus același lucru pe care i l-a impus și Alinei: să fie discretă. Totuși, imaginile surprinse de reporterii Antena Stars au dat-o de gol pe Valentina.

Valentina, discretă la Jilava

vizita_valentina_pelinel.jpg

vizita valentina pelinel jilava
Reporterii Antena Stars au surprins mașina Valentinei Pelinel, în timp ce pleca din curtea penitenciarului Jilava
foto: Antena Stars

 

Vizita ei vine după ce, săptămâna trecută, Alina Vidican infirma răspicat ipoteza divorțului. „Nu se pune problema unui divorț între noi. Vreau să se termine cu speculațiile. Nu am vorbit despre divorț. Eu îmi iubesc soțul și soțul meu mă iubește. Așa cum am mai spus, eu nu am soț de lăsat”, spunea ea.

Vidican infirmă zvonurile de divorț

alina_vidican.jpg

alina vidican
Alina Vidican și-a vizitat soțul la Jilava, în urmă cu o săptămână
foto: captură Antena Stars

 

Vedeta a venit la Penitenciar însoțită de nașul de cununie, Gigi Becali, care pare să-l fi convins pe Borcea să revină la gânduri mai bune în ceea ce privește relația cu soția lui.

 
 
Loading...